Jogi nyilatkozat

A John Deere GmbH & Co. weboldalának további használata KG, John Deere Sales,

John-Deere-Str. 8, 76646 Bruchsal, Mannheim kerületi bírósága cégjegyzékében HRA 704371 jegyzett vállalat (a továbbiakban: „John Deere”) az alábbi feltételek szerint:

1. Szerzői jog

Jelen terméket, ideértve annak minden részét, tehát többek között a számítógépes programot, a képeket, az adatbázist és minden adatot szerzői jog véd. A John Deere engedélye nélkül a szerzői jogon kívül eső felhasználás tilos, és büntetőeljárást vonhat maga után. Ez különösen igaz a sokszorosításra, a fordításra, a mikrofilmes felvétel készítésére és az elektronikus rendszerekben való feldolgozásra.

A képeket kizárólag személyes célokra szabad felhasználni.


2. Márkák és szomszédos jogok
A John Deere független német nemzeti vállalat, számos bejegyzett védjegy és formatervezési minta tulajdonosa Németországban és más országokban. A felhasználó nem kap licencet vagy használati jogot. A Deere & Company védjegyeinek bármely, engedély nélküli használata tilos.


3. Színek, logó és a vállalat neve
A John Deere Green és John Deere Yellow színelrendezések, az ugró szarvas logója és a John Deere név a Deere & Company bejegyzett védjegyei.


4. Felelősség
A termékben bemutatott minden kép, szöveg, ár és más megjelenítés nem kötelező érvényű információnak minősül. A változtatás jogát fenntartjuk. A hibákért a John Deere nem vállal felelősséget.

A John Deere elutasít minden felelősséget, amely a jelen weboldal használatából adódhat. A szándékos és súlyos gondatlanságból eredő felelősség érintetlen marad.

A weboldal hiperlinkeket, mélyhivatkozásokat és külső felek weboldalaira mutató linkeket tartalmaz. Ezen linkek lehetővé teszik, hogy elhagyja a John Deere weboldalát. A John Deere nem irányítja a külső felektől származó tartalmakat, és az ott talált tartalmakért semmilyen felelősséget nem vállal.

Együtt működhetünk harmadik felekkel, akik a saját szolgáltatási feltételeik szerint működnek. Ilyen harmadik fél lehet a YouTube, és az oldal vagy szolgáltatásainak használatával Önt kötelezik a YouTube Általános Szerződési feltételei, amelyet a honlapon érhet el.

Last Updated: August 9, 2017