KENŐANYAGOK

Tökéletesen illeszkedik

Védje befektetését a kifejezetten erre a célra kifejlesztett kenőanyagok használatával, hogy gépeinek megbízható csúcsteljesítményt biztosítson egész évben. Böngésszen a kenőanyagok széles választékában, hogy megtalálja a megfelelő olajat a berendezéséhez és az adott alkalmazáshoz.

 

 

Kenőanyagok

Itt mindent megtalál

Már tudja, mit ’keres? Böngéssze át a teljes választékot, és keresse meg a megfelelő választáshoz szükséges összes információt.

Kenőanyagok

Miért érdemes eredeti John Deere kenőanyagokat használni?

Mert ideális a gépéhez, és ahhoz, amit ki szeretne hozni belőle. Vegye figyelembe: a kenőanyagok a gép karbantartási költségének akár 25%-át is kitehetik. A John Deere motorolajok hatékony teljesítményt és kiemelkedő hosszú távú védelmet biztosítanak akár 750 órás olajcsere-időközökkel**.Kiválóak a költséghatékony karbantartás céljaira

Kapcsolódó témák

click-and-collect

Click & Collect

Az alkatrészek megrendelése még soha nem volt ilyen egyszerű! Minden alkatrész, amire szüksége van, mindössze egyetlen kattintással elérhető.

John Deere alkatrészkatalógus

John Deere alkatrészkatalógus

Ismerje meg új, felhasználóbarát online alkatrészkatalógusunkat.

* A számításhoz 8400R FT4 típusú John Deere traktort vettünk alapul, évente 1000 órával és 5 éves időtartammal számolva, beleértve a munkaköltségeket.

** Egyes kiválasztott John Deere gyártmányú, a Tier 4 Final szintnek megfelelő motorral szerelt berendezések esetében, Plus-50 II típusú John Deere szűrők használatával.