Eredeti John Deere szűrő

Tökéletesen illeszkedik

Mivel mi gyártottuk a gépét, ezért határozott elképzeléseink vannak arról is, hogy mit kell tudniuk a hozzá való tökéletes szűrőknek. Ezért mi tervezzük és teszteljük saját eredeti szűrőinket. Mit jelent ez az Ön számára? Az eredeti John Deere szűrők használatával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy a vásárolt John Deere gépek a a megfelelő teljesítményt nyújtsák. Olaj-, levegő- és üzemanyagszűrőink megakadályozzák a káros részecskék behatolását a motorba, miközben az Ön gépéhez és annak igényeihez tökéletesen illeszkedve optimalizálják az üzemanyag-fogyasztást.

Szűrők

John Deere hidraulika szűrők

Használja eredeti szűrőinket, biztosítva hidraulikus rendszerei nagyobb teljesítményét és a jobb védelmet távol tartva a szennyeződéseket és megakadályozva, hogy az iszap és a sav károsítsa berendezéseit.

Más szűrők esetleg csak két olvadékragasztást tartalmaznak. A John Deere hidraulika szűrők öt olvadó ragasztóvarrással, amelyek egyenletes szűrőközeg-távolságot biztosítanak a nagyobb kapacitás érdekében.

John Deere fülkeszűrők

John Deere fülkeszűrők

Tartsa távol a szennyeződéseket a fülkétől és saját magától. Lélegezzen újra könnyen kaszálás, bálázás vagy aratás közben.

A John Deere fülkeszűrőinek számos modellje közül választhat; ilyen például a Carbon Filter Plus szűrőnk. A három védőréteg a szennyező anyagok és allergének több mint 95%-át kiküszöböli. A nagy teljesítményű részecskeszűrő réteg közel 100%-ig visszatartja a port, a szennyeződést és a polleneket, továbbá védelmet biztosít az egészségre káros PM2,5 szennyezőanyagok ellen. Az aktívszén-réteg megszünteti a szagokat, semlegesíti a káros gázokat, továbbá korlátozza a baktériumok és a penészgombák szaporodását. Végül pedig a biofunkciós réteg csapdába ejti az allergéneket.

olajszűrők

John Deere olajszűrők

Szennyezett olajjal a motor nehezebben jár, többet fogyaszt és gyakrabban igényel karbantartást. Védje motorját, hogy az hosszabb ideig működjön hatékonyabban.

Olajszűrőink hézagmentesek, egyenletes szűrőközeg távolsággal rendelkeznek, biztosítva akár az emberi hajszál szélessége egyötödének megfelelő méretű részecskék visszatartását. A spirális krimpelt középső cső fokozza a szűrőközeg szilárdságát, megakadályozva a szűrőközeg behorpadását, a gumitömítések pedig szorosabb tömítést biztosítanak, mint a gyengébb minőségű szűrőkön található műanyag tömítések.

levegőszűrők

John Deere levegő előszűrők

Levegő előszűrőink hatékonyan csökkentik a motor kopását azáltal, hogy eltávolítják a beszívott levegőből a port, a szennyeződéseket és más szennyező anyagokat.

A John Deere levegőszűrők egyenletes redői és a kiváló szűrőközegek extra hatékonyságot, valamint hosszabb szerviz időközöket biztosítanak. ezek a szűrők minimális mértékben korlátozzák a légáramlást, miközben több szennyező anyagot fognak fel, mint a vezető konkurens cégek légszűrői, biztosítva a megfelelő levegő/üzemanyag keveréket, amely felszabadítja az igényelt teljes teljesítményt.

John Deere üzemanyagszűrők

John Deere üzemanyagszűrők

A víz súlyos károkat okozhat az üzemanyag-rendszerben.

Üzemanyagszűrőink nem csupán felfogják a vizet, hanem a kialakításuknak köszönhetően taszítják is azt. A szorosan egymás mellett elhelyezkedő redők, valamint az egyenletes távolságonként elhelyezett szűrőközegek felfogják a vizet és a porszemcséket, mielőtt azok az üzemanyag-rendszerbe kerülnének. Ugyanakkor a bevonatos szűrőközeg aktívan taszítja a vizet és megakadályozza, hogy az a szűrő anyagát átáztatva az üzemanyagba kerüljön. A könnyen használható leeresztő szelepeknek köszönhetően a karbantartás gyerekjáték.

Did you know?
"Dirty filters can increase fuel consumption by more than 5%".

John Deere Company
Ez benne van a keverékben!

Ez benne van a keverékben!

Az eredeti John Deere szűrőkkel és átfogó támogatásunkkal gondoskodhat a mindenre kiterjedő védelemről berendezései számára. Így biztosíthatja a beruházás maximális élettartamát, a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költséggel és a nem kívánt leállások elleni maximális védelemmel.

filters-image-en

A légzéskönnyítő levegőszűrő

Kiszűri a kaszálás, cséplés vagy bálázás közben kellemetlenséget okozó szennyező anyagok és allergének több mint 95%-át.

Továbbiak megteekintéseÖsszes megjelenítése

filters-image-en

Kapcsolódó témák

click-and-collect

Click & Collect

Az alkatrészek megrendelése még soha nem volt ilyen egyszerű! Minden alkatrész, amire szüksége van, mindössze egyetlen kattintással elérhető.

John Deere alkatrészkatalógus

John Deere alkatrészkatalógus

Ismerje meg új, felhasználóbarát online alkatrészkatalógusunkat.