Szűrők

Szűrők

A John Deere szűrők elengedhetetlenül fontos kiegészítői az általunk forgalmazott legkiválóbb minőségű karbantartási folyadékoknak. Bebizonyosodott’, hogy megóvják a berendezéseket a rendszerbe hatoló káros részecskékkel szemben, miközben meghosszabbítják a berendezés élettartamát.

Kiváló minőségű szűrőközeggel tervezzük szűrőinket; azok az emberi haj szélessége egyötödének megfelelő méretű részecskéket is képesek felfogni! Látni ’fogja, hogy észrevehetően meghosszabbodik a szervizidőköz és általánosságban biztosított lesz a jobb védelem.

Összes kibontásaÖsszes bezárása

Olajszűrők

Olajszűrők

A John Deere olajszűrőit szakértő mérnökök alkották meg, hogy azok kiszűrjék az apró részecskéket, pl. a piszkot és más szennyeződéseket, mielőtt még azok elszennyeznék a motort. A szennyezett olaj lelassít, csökkenti a teljesítést, és lerövidíti a szervizelési intervallumokat. A John Deere’ szűrőket azért tesztelték, hogy megbizonyosodjanak róla, azok több port fognak fel, mint a rosszabb minőségű szűrők.

Ha olajszűrő’ vásárlását tervezi, akkor gondoljon a következőkre:

 • Ha a szűrő nem rendelkezik megfelelő szennyeződéstartó képességgel, akkor a szennyezett olaj a szűrő mellett fog elfolyni még a szűrőcsere-időköz leteltét megelőzően.
 • A szűrő megkerülése révén a motorba törmelék kerül, ami szükségtelen kopást és elhasználódást okoz.

Előnyök:

 • Az egyenletes lemezek és média távolság egyenletes szűrést eredményez: így nő az általános védelem, hiszen nincsenek egyenetlenségek.
 • Spirál és hullámos középcső erősíti a szűrőt, hogy a tartó ne eshessen össze, és nemkívánatos részecskék ne kerülhessenek ezúton a rendszerbe
 • A gumitömítések erősebben zárnak, mint más szűrők műanyag tömítései

Üzemanyagszűrők

Üzemanyagszűrők

John Deere üzemanyagszűrők

Az üzemanyaggal kapcsolatban a víz az első számú ellenség. Ezért a John Deere üzemanyagszűrők úgy lettek megtervezve, hogy nem csak megfogják a vizet, hanem’taszítják is. Az általunk forgalmazott szűrőközegek védőréteggel rendelkeznek, amely kiszorítja a vizet, megakadályozva a rozsdásodást és a mikrobák felszaporodását, ami károsíthatná az üzemanyagot és ronthatná az üzemanyag-fogyasztást.

Előnyök:

 • A szoros lamellázás és egyenletes lemeztáv magas víz- és porfelvételi kapacitást biztosítanak, így megakadályozva az üzemanyag minőségromlását.
 • A védőbevonattal ellátott szűrőközeg taszítja a vizet és megakadályozza, hogy az az üzemanyagba szivárogjon, mint bevonat nélküli szűrőközeg esetén.
 • A szoros tömítés a szűrőközeg és a szűrő burkolata között arról gondoskodik, hogy szűretlen, szennyezett üzemanyag’ ne kerülhessen a motorba.

Légszűrők

Légszűrők

John Deere légszűrők

A John Deere légszűrők az Ön motorját támadó szennyező anyagokkal szembeni másik védelmi vonal csúcsminőségű elemei. Úgy csökkentik a motor kopását, hogy eltávolítják a port, a talajt és az egyéb szennyezőanyagokat a feltöltő levegőből. Rendkívül hatékonynak bizonyulnak a nem kívánt részecskék megkötésében.

Előnyök:

 • Az egyenletes redők és a nagyobb felületű szűrőanyag nagy hatékonyságot és hosszabb csereperiódust biztosítanak.
 • A megfelelő légáram minimális fojtást biztosít, ugyanakkor több szennyeződést köt meg, mint a vezető versenytársak légszűrői.
 • A szoros tömítés megakadályozza, hogy a szennyeződések megkerüljék a szűrőt.

Hidraulikaszűrők

Hidraulikaolaj-szűrők

John Deere hidraulikaszűrők

A hidraulikaszűrőink kifejezetten a John Deere hidraulika rendszereknek az alkatrészek kopásával és a hidraulikus nyomásingadozásokkal szembeni védelmére lettek tervezve. Ezek a szűrők kiszűrik a szennyeződéseket, és megakadályozzák, hogy iszap, illetve savak károsítsák az Ön gépét.

Előnyök:

 • Az egyenletes redőzet nagyobb kapacitást biztosít a szennyeződések ellen és hosszabb csereciklusokat tesz lehetővé
 • A több hőre lágyuló ragasztás erősíti a betétet és biztosítja az egyenletes redőzetet.