Ne kockáztasson
NE KOCKÁZTASSON

Érezni fogja a különbséget

 

Tudta, hogy az eredeti John Deere dobkések csúcsminőségű nagyszemcsés volfrámkarbid bevonattal rendelkezik, kiváló kötőanyaggal kivitelezve? Ezért kopásállóbbak és tartósabbak, mint a konkurensek hasonló termékei. Ez kevesebb karbantartást és alacsonyabb üzemi költségeket eredményez.

 


Dobkések Miért tartósabbak a mi termékeink?

A szecskavágó dob kritikus szerepet játszik a kombájn teljesítményében. Ezért annyira fontos olyan késeket választani, amelyek jól illeszkednek, jól teljesítenek és tartósak. A John Deere dobkéseket kifejezetten az Ön John Deere szecskázógépéhez gyártják.

  1. A homokfúvott felület biztosítja a pontos szorítóerőket.
  2. Az indukciós edzésű vágási zóna hosszabb ideig megőrzi élességét.
  3. Az erős ház minimálisra csökkenti a törés kockázatát.
  4. A kés hosszabbított háza elősegíti annak visszahúzódását, amikor az hozzáér egy tárgyhoz.
  5. A védjegy az eredeti John Deere kést jelöli.
Kések
Extra erős: késbevonatok

Extra erős: késbevonatok

Az eredeti John Deere kés hosszabb ideig megőrzi élességét. Ha kemény a wolframkarbid-bevonat kiváló minőségű vágást, hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást jelent.

Extra kő elleni védelem

Extra kő elleni védelem

Négy sor kést használunk, amelyek visszahúzódnak, amikor idegen tárgyakkal érintkeznek. Ez a kialakítás megvédi a forgórészt a sérülésektől és csökkenti az állásidőt.

Dura Line fűkések (7000 sorozat SPFH)

Dura Line fűkések (7000 sorozat SPFH)

A hosszabb élettartam érdekében szerelje fel a Dura Line fűkést 33%-kal szélesebb vágóél-bevonattal az SPFH 7000 sorozatú készülékre. Azok megtalálhatók az SPFH 8000 sorozat alapfelszereltségében.