Ne kockáztasson
NE KOCKÁZTASSON

Érezni fogja a különbséget

 

Tudta, hogy az eredeti John Deere LED-es lámpák nem csak erősebbek, hanem energiahatékonyabb is, mint a halogénlámpák? Természetes fénytechnikai hatásfokuknak köszönhetően Ön többet láthat és nem fárad el a szeme, miközben hosszabb az akkumulátor és a generátor élettartama.

 


Kések

Energiahatékonyság, amely fényesen ragyog

Kínálatunkban különböző fénytechnikai hatásfokú (lumen) LED-ek szerepelnek, hogy kielégítsük a fénytechnikai hatásfokkal és a költségekkel kapcsolatos egyéni igényeket. A legerősebb 3000 effektív lumen teljesítményű fényszórók a szélességet és a minőséget tekintve felülmúlják a gázkisüléses lámpákat, miközben maximálisan fényesen és tisztán világítanak, kevesebb akkumulátor-fogyasztás mellett.

Ezt kell tudni a LED-es lámpákról: Számos utángyártott lámpát nagyon magas lumenteljesítménnyel reklámoznak. Ezek a számok gyakran csak a LED-es lámpa nyers vagy elméleti maximális fényteljesítményét tükrözik, mivel az effektív lumenértékük nagyon alacsony.

A tényleges fényteljesítmény a lámpa normál használata közben mért pontos érték. A John Deere lámpákat besorolták mind nyers, mind pedig tényleges lumenteljesítmény szerint, így az értékek pontosan összehasonlíthatók. A John Deere LED-es lámpái mindig a legnagyobb teljesítményt nyújtják Önnek a pénzért.

John Deere LED-es lámpák - az Ön John Deere berendezéséhez készültek

Kétféle LED-es lámpa kapható:

  • A közvetlen csere LED-es lámpákat úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjenek az eredeti halogénlámpák helyén. Az egyszerű “plug n play” telepítés révén Ön a világítás magasabb szintjére léphet.
  • Állványos LED-es lámpák a gépen különféle helyeken felszerelhetők, ahol kiegészítő világításra van szükség.

 

LED-es lámpák fénysugármintái

Az alkalmazástól és az igényelt világítástól függően kétféle fénysugárminta áll rendelkezésre: szétterülő minta szélesebb, rövidebb sugarú és trapézminta keskenyebb, hosszabb sugarú világításhoz.


ELÁRASZTÁS

ELÁRASZTÁS

Szélesebb, rövidebb járművilágítás

TRAPEZOID

TRAPEZOID

Keskenyebb, hosszabb járművilágítás