Ne kockáztasson

NE KOCKÁZTASSON

Érezni fogja a különbséget

 

Tudta, hogy az eredeti John Deere szórófejeket speciális alkalmazásokhoz tervezték? Itt minden arról szól, hogy hogyan lehet tökéletes pontosságot biztosítani sokkal kevesebb termékkel. Ráadásul azok csak az Ön gépéhez készültek.

 


Nagyteljesítményű permetező szórófejek

Straight Stream Ceramic

Straight Stream Ceramic

Ideálisak műtrágyák postemergens kijuttatásához. A határamú kompakt szórófej tökéletes műtrágya kijuttatására ellenálló magtermésre, a csökkentett porlasztás pedig minimálisra csökkenti a levelek égését és perzselődését.

Ultra low drift

Ultra low drift

Ideális rendszer-gyomirtók preemergens kijuttatásához. A szórófejeknél alkalmazott Venturi technológia jelentősen csökkenti a permetlé elsodródását, a levegővel töltött cseppek és az egyedülálló vastag mintázat pedig hatékonyabb csökkentett sodródású permetet eredményez.

Megnövelt tartomány

Megnövelt tartomány

Ideális egyenletes permetezési szög fenntartásához egészen 1 bar-ig terjedő széles nyomástartományban. A cseppek mérete a nyomásnak megfelelően állítható, a szórófej pedig fenntartja a jó permeteloszlást és alacsonyabb nyomáson nagyobb cseppeket állít elő.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Ideális gombaölő és szárítószerek széles levelű növényekre történő kijuttatásához, valamint olyan alkalmazásokhoz, amikor a permetet lombkoronára vagy magas növényre kell kijuttatni. A szórófej egy könnyen szerelhető kivitelben egyesíti az egyenletes permetezési lefedettséget és a csökkentett elsodródást.

Low-drift air

Low-drift air

A különösen kalászosok tavaszi permetezésére alkalmas a szórófej egyesíti magában az egyenletes permetezési lefedettséget és a csökkentett elsodródást; az optimális permetezési lefedettség érdekében célszerű 3 bar nyomáson használni.

3D

3D

Kiválóan alkalmas nehezen elérhető vízszintes célpontok, például talajgöröngyök és fűben növő dudva permetezésére. A dönthető és szögbe állítható ventilátorral rendelkező a 3D permetező szórófejek leszűkítik a permetezési mintákat, hogy lényegesen csökkentsék a kis cseppek mennyiségét, ami 50-75%-kal kevesebb elsodródási potenciált eredményez, mint a hagyományos lapos ventilátoros szórófejek esetén.