Ne kockáztasson

NE KOCKÁZTASSON

Érezni fogja a különbséget

 

Tudta, hogy az eredeti John Deere hidraulikaszűrők speciális, nagy igénybevételre méretezett kivitelűek, fém végelzáró sapkákkal és a véglemezhez tömített szűrőbetéttel? Ez nagyobb teljesítményt és jobb védelmet garantál a hidraulikus rendszer számára.

 


Szűrők

John Deere hidraulikaszűrők

A John Deere hidraulikaszűrők öt hőre lágyuló ragasztást tartalmaznak az egyenletes redőtávolság érdekében a nagyobb kapacitáshoz. Más szűrők esetleg csak két hőre lágyuló ragasztást tartalmaznak. A hidraulikaszűrőink kifejezetten a John Deere hidraulika rendszereknek az alkatrészek kopásával és a hidraulikus nyomásingadozásokkal szembeni védelmére lettek tervezve. Ezek a szűrők kiszűrik a szennyeződéseket és megakadályozzák, hogy az iszap és a savak károsítsák a gépeket.

Előnyök

 • Az egyenletes redőzet nagyobb kapacitást biztosít a szennyeződések ellen és hosszabb csere ciklusokat tesz lehetővé.
 • A több hőre lágyuló ragasztás erősíti a betétet és biztosítja az egyenletes redőzetet

A hatékony teljesítmény legfontosabb feltétele

Az olaj-, üzemanyag- és légszűrők megakadályozzák, hogy káros részecskék jussanak a motorba, ezzel együtt pedig az üzemanyag fogyasztást is csökkentik. A szennyezett szűrők akár 5%-kal is képesek növelni az üzemanyag fogyasztást szűrőnként, ezért fontos, hogy a szűrőket azonnal cseréljék, amint elérték az élettartamuk végét. Mivel speciálisan a mi motorjainkkal való együttműködésre terveztük őket, ezért határozottan ajánlott mindig kizárólag eredeti John Deere szűrőket használni. A gyengébb minőségű utángyártott szűrők végül mindig több költséget okoznak, mint amennyi megtakarítást jelentettek.

John Deere üzemanyagszűrők

John Deere üzemanyagszűrők

A John Deere üzemanyagszűrőket szoros lamellázással, bevont szűrőközeggel, valamint és a szűrőközeg és burkolat közt szoros tömítéssel látták el.

A víz súlyos károkat okozhat az üzemanyagrendszerekben. Ezért a John Deere üzemanyagszűrők úgy lettek megtervezve, hogy nem csak felfogják a vizet, hanem taszítják is. A speciális bevonattal ellátott szűrőbetét biztonságosan távol tartja a vizet, ezzel együtt pedig megakadályozza a rozsdaképződést és a mikroorganizmusok elszaporodását, ami az üzemanyag fogyasztás megnövekedéséhez vezethetne.

Előnyök

 • A betét sűrű és egyenletes redőzete nagy víz- és pormegkötő kapacitást biztosít, így azok nem juthatnak be az üzemanyag rendszerbe
 • A bevonattal ellátott betét aktívan pergeti le a vizet és megakadályozza, hogy átszivárogjon az üzemanyagba
 • A ház és a betét közötti szoros illeszkedés nem engedi, hogy szűretlen üzemanyag kerüljön a motorba
John Deere olajszűrők

John Deere olajszűrők

A John Deere olajszűrőket egyenletes redőzet jellemzi, amelyen nem találhatók rések, amelyek átengednék a szennyeződéseket. Más szűrők egyenetlenek lehetnek, mint ez a szűrő jobbra.

A szennyezett olajjal a motor nehezebben jár, többet fogyaszt és gyakrabban igényel karbantartást. A John Deere olajszűrők úgy vannak kialakítva, hogy az emberi haj vastagsága egyötödének megfelelő méretű részecskéket is képesek kiszűrni. A gyengébb minőségű szűrők kisebb szennyeződés megkötő kapacitással rendelkeznek, és nem képesek megakadályozni, hogy káros részecskék jussanak a motorba.

Előnyök

 • Az egyenletes redőtávolság folyamatos szűrést és jobb teljesítményt biztosít
 • A préselt belső spirálcső növeli a szilárdságot és megakadályozza a betét összenyomódását
 • A gumitömítések szorosabban tömítenek, mint a gyengébb minőségű szűrők műanyag tömítései
John Deere légszűrők

John Deere légszűrők

A John Deere légszűrők az Ön motorját támadó szennyező anyagokkal szembeni másik védelmi vonal csúcsminőségű elemei. Úgy csökkentik a motor kopását, hogy eltávolítják a port, a talajt és az egyéb szennyezőanyagokat a beáremló levegőből. Rendkívül hatékonynak bizonyulnak a nem kívánt részecskék megkötésében.

Előnyök

 • Az egyenletes redőzet és a nagyobb mennyiségű tényleges szűrést biztosító betét nagy hatékonyságot és hosszabb csere ciklusokat tesz lehetővé
 • A megfelelő légáram minimális fojtást biztosít, ugyanakkor több szennyeződést köt meg, mint a vezető versenytársak légszűrői
 • A szoros tömítés megakadályozza, hogy a szennyeződések megkerüljék a szűrőt