Bálázók szakértői ellenőrzése

Szakértői ellenőrzés: egy problémamentes szezon

Növelje az üzemidőt és biztosítsa a csúcsteljesítményt a bálázó alapos és aprólékosan precíz műszaki ellenőrzésével - megőrizve vállalkozása folyamatos produktivitását.

szakértői ellenőrzés

Szakértőink figyelmét semmi sem kerüli el

Alaposan megvizsgálják a hajtásrendszert, a csapágyakat, a láncokat, a kopó alkatrészeket, a fogaskerekeket, a szíjakat és az elektromos rendszert, mindenre kiterjedően felmérve a bálázó állapotát és a szükséges intézkedéseket.

Foglalja le üzemidő szakértőjét

Végeztessen részletes, mindenre kiterjedő műszaki ellenőrzést, hogy a következő szezonban bálázója képes legyen hasznosítani maximális üzemidejét és teljesítmény-potenciálját.

mindent egyben csomagok

Minden, amire szüksége van, egy áron! 

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni – az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

variable-chamber-round-baler-package

Változókamrás körbálázó csomag

Tegyen róla, hogy bálázója úgy működjön, mint ha új lenne! A szervizelés magában foglalja az elővágó kések, a szíjcsatlakozó és a kalászfelszedők cseréjét, ha szükséges.

fixed-chamber-round-baler

Fixamrás körbálázó csomag

Turbózza fel bálázóját! Újíttassa fel a rendfelszedő szerkezetet és a görgőket, biztosítva az optimális munkakörülményeket mostanra és a következő szezonra. A szervizelés magában foglalja a rendfelszedő szerkezetet 52 fogának cseréjét, a kalászfelszedők részleges cseréjét, továbbá az összes lánc, fogaskerék és a kenési funkció ellenőrzését.

Márkakereskedő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Márkakereskedő keresése

VISSZA & gt;

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.