Bálázók Expert Check ellenőrzése

Bálázók Expert Check ellenőrzése
 • Hasznos üzemidő

  Hasznos üzemidő

 • Nagyobb teljesítmény

  Nagyobb teljesítmény

 • Csökkentett üzemeltetési költségek

  Csökkentett üzemeltetési költségek

Bálázók Expert Check ellenőrzése
mindent egyben csomagok

Minden, amire szüksége van, egy áron! 

Népszerű, fix árú csomagjaink all inclusive díjat tartalmaznak az alkatrészekre és a munkára, így Ön pénzt takaríthat meg. Az Expert Check eredményei alapján döntse el, milyen munkát szeretne elvégeztetni, és fizessen csak egy árat.

 • Változókamrás körbálázó csomag

  Tegyen róla, hogy bálázója úgy működjön, mint ha új lenne! A szervizelés magában foglalja az elővágó kések, a szíjcsatlakozó és a visszahordást gátló lemezek cseréjét, ha szükséges.

  Változókamrás körbálázó csomag
 • Fixamrás körbálázó csomag

  Turbózza fel bálázóját! Újíttassa fel a rendfelszedő szerkezetet és a görgőket, biztosítva az optimális munkakörülményeket mostanra és a következő szezonra. A szervizelés magában foglalja a rendfelszedő szerkezetet 52 fogának cseréjét, a visszahordást gátló lemezek részleges cseréjét, továbbá az összes lánc, fogaskerék és a kenési funkció ellenőrzését.

  Fixamrás körbálázó csomag

Kapcsolódó témák

Click & Collect

Click & Collect

Az alkatrészek megrendelése még soha nem volt ilyen egyszerű! Minden alkatrész, amire szüksége van, mindössze egyetlen kattintással elérhető.

VISSZA & gt;

Kérdezze meg kereskedőjét a fenti felszerelések all-inclusive árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.