Kombájnok szakszerű átvizsgálása

Kombájnok szakszerű átvizsgálása

Szakértői ellenőrzés: Fókuszban az üzemidő

Az Ön egész éves tevékenysége egy valamire irányul, ez pedig: a betakarítási időszak. Ilyenkor minden produktív óra számít és elengedhetetlen a maximális hatékonyság. Amikor éppen szeretné learatni munkája gyümölcsét, a kombájnnak a legjobbat kell nyújtania. A szakértői ellenőrzés segíthet e célok elérésében.

all-in-package-en

Szakértőink: A szakértelem összhangban áll az adatokkal

Márkakereskedőinek szakértői a gyárilag frissített ellenőrző listákat és az előző évad helyszíni adatait használják, amelyek kizárólag a John Deere márkakereskedőinek birtokában vannak. Semmilyen rendellenesség nem marad észrevétlen az átfogó műszaki diagnosztika során, amelyet felhasználva szakértőink részletes jelentést készítenek a kombájn állapotáról és a szükséges intézkedésekről.

Foglalja le üzemidő szakértőjét

A szakértői ellenőrzés proaktívan segít a karbantartás megtervezésében a temelékenység biztosítása és az üzemeltetési költség alacsonyan tartása érdekében. Ütemezze be a szakértői ellenőrzést közvetlenül a szezon befejezése utánra, hogy szakembereink rendelkezésére álljanak. 

expert-check-combines
mindent egyben csomagok

Minden, amire szüksége van, egy áron! 

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni – az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

Kombájn kaszáló adapter prémium csomagKombájn kaszáló adapter prémium csomagKombájn kaszáló adapter prémium csomag

Kombájn kaszáló adapter prémium csomag

HeadingIcon

Ne vállaljon kockázatot. Beállítjuk a csiga hátsó simítóit, kicseréljük a teljes vágógerendát, ellenőrizzük a tengelykapcsoló, a szíj és a lánc csúszását, felújítjuk a többrészes kapcsolószerkezetet a motolla gyorsabb és jobb mozgatása érdekében és így tovább.

Kombájn légkondicionáló csomagKombájn légkondicionáló csomagKombájn légkondicionáló csomag

Kombájn légkondicionáló csomag

HeadingIcon

Készíttesse fel a légkondicionálót a következő forró nyárra. A rendszerekből természetes módon szivárog a gáz, ezért kétévente újratölteni kell azokat. A szervizelés magában foglalja a fülke levegőszűrőjének cseréjét, a hűtőközeg ürítését, tisztítást és újratöltést, továbbá más feladatokat is.

Kombájn motor csomagKombájn motor csomagKombájn motor csomag

Kombájn motor csomag

HeadingIcon

Őrizze meg a motor maximális teljesítményét és hosszabbítsa meg élettartamát eredeti kenőanyagokkal, illetve szűrőkkel. A szervizelés magában foglalja a szűrő cseréjét, az olajcserét és a motor kompressziójának ellenőrzését.

Márkakereskedő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Márkakereskedő keresése

VISSZA & gt;

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.