Szecskázó gépek szakszerű átvizsgálása

AZ SPFH SOROZAT SZAKSZERŰ ÁTVIZSGÁLÁSA

Szakértői ellenőrzés: Adjon hozzá egy pár plusz üzemórát

Az ön önjáró takarmánybetakarítója jó eséllyel nem úszta meg sértetlenül a legutóbbi szecskázási szezont. A következő aratást kezdje úgy, hogy gépe 100 százalékban felkészült a zavartalan teljesítményre. Biztosítsa üzemidejét, kérjen szakértői ellenőrzést.

expert-check

Szakértőink: A szakértelem összhangban áll az adatokkal

Márkakereskedőinek szakértői a gyárilag frissített ellenőrző listákat és az előző évad helyszíni adatait használják, amelyek kizárólag a John Deere márkakereskedőinek birtokában vannak. Semmilyen rendellenesség nem marad észrevétlen az átfogó műszaki diagnosztika során, amelyet felhasználva szakértőink részletes jelentést készítenek az SPFH állapotáról és a szükséges intézkedésekről.

Foglalja le üzemidő szakértőjét

A szakértői ellenőrzés proaktívan segít a karbantartás megtervezésében a temelékenység biztosítása és az üzemeltetési költség alacsonyan tartása érdekében. Ütemezze be a szakértői ellenőrzést közvetlenül a szezon befejezése utánra, hogy szakembereink rendelkezésére álljanak. 

expert-check-spfh
mindent egyben csomagok

Minden, amire szüksége van, egy áron! 

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni – az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

SPFH vágófej-csomagSPFH vágófej-csomagSPFH vágófej-csomag

SPFH vágófej-csomag

HeadingIcon

A csúcs a szezonális termények közötti átszerelésben: magába foglalja a nyíróléc, az élezőkő és az összes kés cseréjét, valamint a létfontosságú alkatrészek és a nyíróléc beállító mechanizmusának tisztítását és átvizsgálását. Ellenőrizzük továbbá az összes nyomatékot és vágási hézagot, továbbá elvégezzük az induló élezést és a nyíróléc beállítását.

Az SPFH KP átalakítási csomagjaAz SPFH KP átalakítási csomagjaAz SPFH KP átalakítási csomagja

Az SPFH KP átalakítási csomagja

HeadingIcon

Ha a rendszerprocesszor már eltávolításra került, képzett szakembereink optimalizált átalakítási szekvenciák alkalmazásával szervizelik a gépet, hogy biztosítsák a beépített alkatrészek hosszú élettartamát, különös figyelemmel a megbízható működésre.

SPFH motor csomagSPFH motor csomagSPFH motor csomag

SPFH motor csomag

HeadingIcon

Ezzel a létfontosságú szolgáltatással biztosíthatja a motor maximális teljesítményét és élettartamát, az eredeti kenőanyagoknak és szűrőknek köszönhetően. A szervizelés magában foglalja a szűrők cseréjét, az olajcserét és a motor kompressziójának ellenőrzését.

Márkakereskedő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Márkakereskedő keresése

VISSZA & gt;

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.