Permetezőgépek szakértői ellenőrzése

Szakértői ellenőrzés: A télnek semmi esélye

A permetezőgépek alapos szezonon kívüli ellenőrzése során a megfelelő téliesítésre összpontosítunk, hogy biztosítsuk a maximális üzemidőt a szezonban. Ennek a részletes műszaki vizsgálatnak számos előnye van: segít megakadályozni a permetlé szabálytalan kijuttatását, csökkenti a vegyszerköltségeket és elősegítheti, hogy a gép minden probléma nélkül megfeleljen a hivatalos permetezőgép-teszten. Készüljön fel a télre és készítse fel permetezőgépét a legjobb teljesítményre a következő szezonban.

szakértői ellenőrzés

Győzze le a hideget

A megfelelő téliesítés megóvja a permetezőgépet a fagytól és annak káros hatásaitól – a permetezőgépet megtisztítjik, leürítjük és fagyállóval töltjük fel.

Foglalja le üzemidő szakértőjét

Végeztessen alapos szezonon kívüli ellenőrzést a permetezőgépén a maximális üzemidő biztosítása érdekében. Ütemezze be ma a szakértői ellenőrzést most.

mindent egyben csomagok

Minden, amire szüksége van, egy áron! 

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni – az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

Permetlé-szivattyú felújítás

Ellenőriztesse a permetezőgép szívét! A szervizelés magában foglalja a permetlé-szivattyú felújítását, a permetező szórófejek ellenőrzését és részleges cseréjét, valamint a végső teszteket, annak ellenőrzése érdekében, hogy a permetezőgép megfelel-e a nemzeti előírásoknak (például NSTS, SKL és JKI).

Márkakereskedő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Márkakereskedő keresése

VISSZA & gt;

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.