TRAKTOROK SZAKSZERŰ
ÁTVIZSGÁLÁSA

Traktorok szakszerű átvizsgálása

Szakértői ellenőrzés: Fókuszban az üzemidő

A John Deere előnye, hogy tudja, mit kell keresni. Szakembereink rendelkeznek tapasztalattal, szakértelemmel és a megfelelő eszközökkel. Plusz még valami mással is: a traktoron lévő sok évszaknyi terepi adat alapján tudják, hogy hol kell kezdeni a keresést.

szakértői ellenőrzés

Szakértőink: A szakértelem összhangban áll az adatokkal

Márkakereskedőinek szakértői a gyárilag frissített ellenőrző listákat és az előző évad helyszíni adatait használják, amelyek kizárólag a John Deere márkakereskedőinek birtokában vannak. Semmilyen rendellenesség nem marad észrevétlen az átfogó műszaki diagnosztika során, amelyet felhasználva szakértőink részletes jelentést készítenek a traktor állapotáról és a szükséges intézkedésekről.

Szakértői ellenőrzés: Testre szabott

A szakértői ellenőrzéseket ahhoz igazítjuk, hogy Ön mit csinál a traktorával és milyen tervei vannak azzal. A szakértői ellenőrzések az elsődleges funkciók és a biztonság ellenőrzésétől a mélyreható vizsgálatokig terjednek, amelyek részletes kopásméréseket és teljesítményvizsgálatokat tartalmaznak. Minden a traktor életkorától, teljesített üzemóraszámától és alkalmazásától függ.

Ellenőrizze flottáját kevesebbért

Ön vonzó ellenőrzési csomag kedvezményekre jogosult, ha egynél több traktort vagy munkagépet hoz be ellenőrzésre vagy szakértői felülvizsgálatot rendel meg.

mindent egyben csomagok

Minden, amire szüksége van, egy áron! 

A “mindent egyben” csomagok árának köszönhetően pénzt takaríthat meg. Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni – az összes alkatrészt és munkát tartalmazó rögzített áron.

Traktormotor és üzemanyag csomagTraktormotor és üzemanyag csomagTraktormotor és üzemanyag csomag

Traktormotor és üzemanyag csomag

HeadingIcon

A maximális teljesítmény biztosítása és a motor élettartamának meghosszabbítása érdekében csak eredeti kenőanyagokat és szűrőket használunk. Kicseréljük a motorolaj- és üzemanyagszűrőket, kicseréljük a motorolajat a John Deere Plus 50 II-re és elvégezzük a kenési helyek kenését.

ILS ReLife csomagILS ReLife csomagILS ReLife csomag

ILS ReLife csomag - traktorok

HeadingIcon

A 8. sorozatú traktorok általunk kínált felújítási csomagjai növelik az ILS tengely teljesítményét és élettartamát. Számos ajánlatunk van arra, hogyan használhatja ki traktorfelújítás nyújtotta előnyöket.

A gumiheveder és a középső görgős kerék cseréjeA gumiheveder és a középső görgős kerék cseréjeA gumiheveder és a középső görgős kerék cseréje

A gumiheveder és a középső görgős kerék cseréje

HeadingIcon

Biztosítsa a lehető legjobb tapadást az alkalmazás-specifikus Camso gumihevederek és a középső görgős kerekek széles választékával. Mi megfelelő időben kicseréljük és kiigazítjuk azokat, ellenőrizzük a szabadonfutó kereket, a hajtókereket és a középső görgős kerék olajszintjét.

Márkakereskedő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Márkakereskedő keresése

VISSZA & gt;

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.