TRAKTOROK SZAKSZERŰ
ÁTVIZSGÁLÁSA

Traktorok szakszerű átvizsgálása
Több tapasztalat, jobb adatok

Több tapasztalat,
jobb adatok

Szakavatott műszaki szakembereink, akik globálisan számos évszakra vonatkozóan használnak szántóföldi adatokat, pontosan tudják, hol kell a keresést kezdeni és mely alkatrészekre kell különös figyelmet fordítani. Minden rendellenességet orvosolnak, mielőtt az problémává válhatna a következő szezonban.

szakértői ellenőrzésAz előny

A jó szakembert az különbözteti meg, hogy tudja, hogy a hibát hol kell keresni - a John Deere szakemberei megfelelő tapasztalattal, szaktudással és eszközökkel rendelkeznek ehhez.

Szakértői ellenőrzés: Most testre szabva

Szakértői ellenőrzés:
Most testre szabva

Gépének korától, üzemidejétől és fő alkalmazási területétől függően a szakértői ellenőrzés a legfontosabb funkciók és a biztonsági szempontok egyórás felülvizsgálatától 3-5 órás ellenőrzésig tarthat; utóbbi amely alapos kopásméréseket, ill. hidraulika- vagy motorteljesítmény-teszteket tartalmazhat.

Ellenőrizze flottáját.

Ellenőrizze flottáját.

Ön vonzó ellenőrzési csomag kedvezményekre jogosult, ha egynél több traktort vagy munkagépet hoz be ellenőrzésre vagy szakértői felülvizsgálatot rendel meg.

"minden-egyben" csomagMinden, amire szüksége van, egy áron

Miután megismerte a Szakértői Ellenőrzés eredményeit, eldöntheti, hogy milyen munkát szeretne elvégeztetni a gép jó állapotának megőrzése érdekében. A legjobban teszi, ha “mindent egyben” csomagjainkat használja, amelyek alkatrészeket és szolgáltatást tartalmaznak egy mindent magában foglaló áron.

Traktormotor és üzemanyag csomag

Traktormotor és üzemanyag csomag

Csak az eredeti kenőanyagok és szűrők biztosítják a motor maximális teljesítményét, ill. élettartamát. Ez a csomag tartalmazza a motorolaj és az üzemanyagszűrők cseréjét, a motorolaj cseréjét a John Deere Plus 50 II-re és a kenési pontok kenését.

ILS ReLife csomag

ILS ReLife csomag

ILS ReLife csomagok 8-as sorozatú traktorokhoz, az ILS-tengely jobb teljesítménye és hosszú élettartam érdekében. Fedezze fel traktora korszerűsítésére vonatkozó különféle ajánlatainkat.

A gumiheveder és a középső görgős kerék cseréje

A gumiheveder és a középső görgős kerék cseréje

Biztosítsa a lehető legjobb tapadást az alkalmazás-specifikus Camso gumihevederek és a középső görgős kerekek széles választékával. Megfelelő időben cserélje ki és igazítsa be azokat, ellenőrizze a szabadonfutó kereket, a hajtókereket és a középső görgős kerék olajszintjét.

Kérdezze meg márkakereskedőjét a fenti felszerelések átfogó árairól!
Valamennyi beavatkozás speciális John Deere eszközökkel és a gyárból kiadott legújabb alkatrész beszerelési útmutatók alapján történik.

Márkaképviselő kereső

Hogyan szerezhetem be ezeket?

Keresse fel márkakereskedőjét még ma

Kapcsolatfelvétel