ELLENŐRIZZE ÉS FRISSÍTSE AZ ÖSSZEKAPCSOLHATÓSÁGOT FÉLÁRON!

ELLENŐRIZZE ÉS FRISSÍTSE AZ ÖSSZEKAPCSOLHATÓSÁGOT FÉLÁRON!

Ne hagyja ki ezt a korlátozott időre szóló ajánlatot. Jelentkezzen!

Ellenőrizze most az összekapcsolhatóságot és takarítson meg sok pénzt.

Ha a gép csatlakoztatható, de még nincs telepítve a szükséges hardver, akkor a telepítéssel együtt féláron kaphat JDLinkTM bővítőkészletet!
Az összekapcsolhatóság kifizetődő - az hozzáférést biztosít az Operations Centerhez és az eszközökhöz, amelyek időt takarítanak meg, segítenek az erőforrások hasznosabb kezelésében és lehetővé teszik jobb döntések meghozatalát a jövedelmezőséggel kapcsolatban. Plusz: John Deere Connected SupportTM, amely ötvözi a legkorszerűbb elemzéseket, az értesítési eszközöket és a proaktív kereskedői támogatást.

A kezdéshez most írja be a sorozatszámo(ka)t!

*kötelező

Válasszon egy kereskedőt, hogy megkaphassa gépe ellenőrzésének eredményeit.

Miután megerősítette a kereskedő kiválasztását, e-mailt küldünk Önnek az Ön státuszával és a kereskedő elérhetőségeivel.

Sajnos nem találtunk kereskedőt az Ön régiójában. Folytassa az eredmények postai kézbesítése érdekében.

A John Deere szakembere felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy találjon egy megfelelő kereskedőt!

*kötelező

Köszönjük!

A regisztráció befejezéséhez ellenőrizze az e-mail beérkezett üzenetek postaládáját (és a Levélszemét mappát), majd kattintson a megerősítő e-mailben található linkre.

A sikeres visszaigazolást követően e-mailt fog kapni, amely adatait és a személyes eredményeihez vezető utat tartalmazza.
Ez akár egy óráig is

A John Deere csapata

Az összekapcsolhatóság ellenőrzésének eredményei

Ne hagyja ki ezt a korlátozott időre szóló ajánlatot! Vegye fel a kapcsolatot a John Deere kereskedőjével:

A John Deere szakembere felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy találjon egy megfelelő kereskedőt!

Az Ön adatai:

Az ellenőrzés elkészült - íme az eredményei:

Vigyen vissza a kampány oldalára

Az összekapcsolhatóság kifizetődik

Nézze meg a videókat, hogy többet megtudjon az összekapcsolhatóság előnyeiről - dolgozzon okosabban és jövedelmezőbben, miközben növeli az üzemidőt.

Dolgozzon okosabban és takarítson meg időt az Operations Centerrel.

Közvetlenül online továbbítsa a gépéről a szántóföldi dokumentációs adatokat az Operations Centerbe és hozzáférhet azokhoz bármilyen eszközről. Tervezze meg munkáját és küldje el a munkafeladattal kapcsolatos információkat közvetlenül az egyes gépeknek, figyelje a helyüket, az állapotukat és a munka előrehaladását valós időben, hogy bölcsebb és tájékozottabb döntéseket hozhasson.

Maximalizálja az üzemidőt a John Deere Connected Support™ segítségével

Proaktív módon hárítsa el a problémákat, mielőtt azok a termelékenység útjába állnának:
A John Deere Connected Support™ segít Önnek és kereskedőjének nyomon követni a gép állapotát olyan eszközökkel, mint az Expert Alerts és a Machine Dashboard. Ha az eszközök hibát jeleznek a gépén, azonnal kapcsolatba lépünk Önnel és megkapja azt a proaktív támogatást, amelyre szüksége van a produktivitás fenntartásához.

"A John Deere Connected Support™ segítségével azonosíthatjuk a gépekkel kapcsolatos potenciális problémákat és megoldhatjuk azokat, mielőtt még meghibásodást okoznának."

John Deere Connected Support™ szakember
John Deere Connected Support™ szakember
Operations Center

Operations Center

Az Operations Center segítségével előre megtervezheti munkáját és a munkával kapcsolatos információkat elküldheti közvetlenül az egyes gépekhez. Ez időmegtakarítást biztosít, kiküszöbölve a beállítási késéseket a szántóföldön és csökkentve a kezelői hibákat. Valós időben ellenőrizheti a gépek helyét és állapotát, ezáltal pedig jobb és tájékozottabb döntéseket hozhat. Meg is oszthatja dokumentációs adatait az ügyfelekkel, hogy azok tisztában legyenek vele, milyen munkát végzett.

Connected Support

John Deere Connected Support™

A John Deere Connected SupportTM eszközök képességeinek kihasználásával maximalizálhatja gépe üzemidejét. A Machine Dashboard lehetővé teszi, hogy a John Deere kereskedője folyamatosan figyelje a gépeket a tényleges működési állapot alapján. Az Expert Alerts figyelmeztetésekkel azonosítani tudja a potenciális géphibákat és kijavíthatja azokat, még mielőtt problémává válnának. Ez a díjnyertes technológia átlagosan akár 20%-al is csökkentheti a diagnosztikai és javítási időt.