CÉLTUDATOS MUNKA

Évről évre kevesebb a főállású pásztor, emiatt a sok kis farmnak nincs örököse. A szakma mégis jelentősen hozzájárul a tájvédelemhez, valamint a természet és a biológiai sokféleség megőrzéséhez.
AMIKOR A PÁSZTORNAK A MUNKANAPJA SORÁN EGYENETLEN TEREPEN KELL HALADNIA, A KÉNYELMI TÉNYEZŐ SOKKAL FONTOSABB - MINT PÉLDÁUL A JÓ HANGSZIGETELÉS A FÜLKÉBEN, HOGY KÉNYELMESEN LEHESSEN BESZÉLGETNI ÉS NE KELLJEN „KIABÁLNI”.

EGY MUNKÁVAL TELI ÉLET

Egy pásztor napja a John Deere Gatorban™ korán kezdődik, és számos helyszín, valamint feladat várja útja során. A pásztornak egy megállásnyi ideje sincs, az istállóban lévő állatok etetésére a karámban és a legelőn lévő állatok gondozására folyamatosan figyelmet kell fordítania. Előfordulhat, hogy egy legelő kerítését kell áthelyeznie, és azután egy sérült állatot kell beszállítania, hogy gondoskodhassanak róla. Ezeket a sürgős feladatokat és gyakori szállításokat képtelenség lenne egyetlen napba belezsúfolni a Gator™ robusztus sokoldalúsága nélkül.
MINDEN JÓ DOLOG HÁRMASÁVAL ÉRKEZIK. HA A MUNKA KETTŐNÉL TÖBB EMBERT IGÉNYEL, A MEGBÍZHATÓ GATOR™ ÜLÉSPADJÁN HÁRMAN KÉNYELMESEN ELFÉRNEK, ÉS AZ ÜLÉSEK ALATT MÉG MINDIG VAN TÁROLÁSI LEHETŐSÉG.
THE JOHN DEERE GATOR SERIES

A JOHN DEERE GATOR SOROZAT

FEDEZZE FEL A TERMÉKCSALÁDOT