HOLNAP ÉS MA

A hegyi legelőn az élet ritmusa évszázadok óta változatlan. Tavasszal, amint eltűnik a hó, az állatok felmennek a legelőkre. Október elején, a téli időszakra újból lemennek a völgybe. A múltban azonban sem ösvények, sem utak nem voltak. Mindent gyalog szállítottak. Kosarakkal vitték el a trágyát, a réteket lekaszálták, a szénát bálákba kötötték és a pajtába hordták.
AMIKOR A DOLGOK NEHEZEBBRE FORDULNAK, A ROBUSZTUS, 4 KERÉK-MEGHAJTÁSÚ GATOR™ BIZTOSÍTJA A MEGBÍZHATÓ TAPADÁST ÉS IRÁNYÍTÁST, AMIRE SZÜKSÉGE VAN AHHOZ, HOGY FELÜLEMELKEDJEN A NEHÉZSÉGEKEN ÉS FOLYTASSA A MUNKÁT.

A HAGYOMÁNYOSBÓL MODERN LESZ

Ma már olyan modern berendezések segítik a trágyázást és a széna elszállítását, mint a John Deere Gator™. Lehetővé teszik tavasszal, hogy a legelőn akár kerítést is kifeszítsen, és megkönnyítik télen az etetést is. Hívogató kényelmet és komfortot biztosítanak az olyan funkciók, mint a négy-kerék hajtás és a pick-up stílusban 90° -ban vagy teljes 150° -ban lehajtható rakfelülethátfal.
AZ ÁLLATOK MINDENNAPI GONDOZÁSA SOKKAL BIZTONSÁGOSABB, HA AZZAL A MAGABIZTOS TUDATTAL VEZET, HOGY A NÉGY-KERÉK HAJTÁS IGÉNY SZERINT RENDELKEZÉSÉRE ÁLL, AMIKOR ARRA VAN SZÜKSÉGE.
THE JOHN DEERE GATOR SERIES

A JOHN DEERE GATOR SOROZAT

FEDEZZE FEL A TERMÉKCSALÁDOT