2024-es kombájnok: Kedvezmény a korai megrendelésekre


A LEGJOBB AJÁNLATOKRA HAMAR LECSAPNAK

Nagyszerű ajánlataink vannak új kombájnokra a 2024-es betakarításhoz. Rendelje meg kombájnját még idén és a lehető legjobb ajánlatot kapja kereskedőjétől.
És ha még nem lenne elég, itt a lehetőség, hogy személyre szabja az új T vagy S sorozatú betakarítógépét.

A legjobb ajánlatért még ma keresse fel kereskedőjét!

Kereskedő keresése

 

TECH+ CSOMAGOK

Többet kap. Kevesebbért!

Vásároljon egy 2024 T vagy S sorozatú kombájnt, és válasszon egyet az extra automatizálást, láthatóságot és kényelmet jelentő TECH+ csomagok közül. Nemcsak az új G5Plus kijelzőn megjelenő AutoTrack rendszert™, vagy a DataSync és JDLink™ csatlakoztathatóságot élvezheti, hanem még 1 év speciális licencet is kaphat az AutoPath szoftverre™, az In-Field Data Sharing adatmegosztásra, a Machine Sync gépszinkronizálására.

Modellek

X sorozat: 100 tonna/óra*

A modern kombájn újragondolva. Ez esetben nem csupán a hatalmas teljesítményről van szó. A lényeg a hatékony tervezés. A piacon kapható kombájnok közül a legszélesebb vázzal a következő szintre emeli a teljesítményt.A piacon megtapasztalható legszélesebb kombájnfelépítményének köszönhetően a teljesítmény a következő szintre lép.

Modell

S sorozat: 75 tonna/óra*

Egyszerű kialakítását, masszív felépítését és megbízható teljesítményét mindenhol kedvelik a gazdák. Az S sorozatú kombájnok sikerének titka a piac legnagyobb rotorjának köszönhető kíméletes terménykezelés.

Hevederes vágóasztalok

T sorozat: 50 tonna/óra*

A legnagyobb magelválasztó felület a piacon elérhető összes szalmarázó ládás kombájn közül. Egyedülállóan konfigurált, többdobos cséplő- és elválasztó rendszere verhetetlen szalmaminőséget biztosít. Egy ilyen kompakt kombájnhoz képest a teljesítménye semmihez sem fogható.

*Csak a programban részt vevő kereskedőknél.
**Teljesítménytesztek: :
X sorozat – Profi szántóföldi teszt, 2020.10. (www.profi.de)
S sorozat – A John Deere által 2021 júliusában La Rochelle-ben (Franciaország) és 2021 augusztusában Aalborg-ban (Dánia) végzett belső szántóföldi teszt
T sorozat – Profi szántóföldi teszt, 2020.10. (www.profi.de)