Unbeaten-Header

A kényelem és a hatékonyság eggyel magasabb szintje

Személyesen kell megtapasztalnia ennek a traktorszériának az előnyeit. Tapasztalja meg első kézből a termelékenységet, a precizitást és a kényelmet, amelyet ezek a gépek nyújtanak az Ön vállalkozása számára. Hívja fel most márkakereskedőjét egy felpezsdítő tesztvezetésért.

Márkakereskedő keresése

Dolgozzon többet kevesebb üzemanyaggal!

/ection-control-large

Szakaszvezérlés

Mit vár egy csúcsminőségű kijelzőtől? Ha akár 255 szakasz támogatására és a teljes ISOBUS AEF tanúsításra – gondol, akkor nálunk mindezt megtalálja. És ha Ön is úgy érzi, hogy a változtatható sebességszabályozás és a telematika a traktor alapfelszereltsége kell, hogy legyen, akkor jó helyen jár. A fejlett precíziós mezőgazdaságban nem lehet meglenni a John Deere 6R, 7R és 8R sorozatú traktorok nélkül.

Még nagyobb kényelmre vágyik?

Nagyméretű traktoraink funkciói extra szintre emelik az Ön által keresett kényelmet és termelékenységet.

nagyméretű traktor - ideje korszerűsíteni

Fülkeméret

Ahogyan az is, ha szűknek érzi a környező teret. Mivel az Ön egészsége és jó közérzete kritikus tényező a termelékenység szempontjából, ezért a 6R sorozatú traktoron jóval megnöveltük – a vezetőfülke méretét. Az most 3,30 m³. Micsoda kezdés egy új munkanapon.

massage-seat-comfort

Az ülés kényelme

Lazítson, relaxáljon és regenerálódjon a hosszú munkaidő alatt. Fejezze be a munkanapot felfrissülve a 7R és a 8R sorozatú traktorban olyan funkciókkal, amelyek nélkül soha többé nem szeretne dolgozni: Active Seat II proaktív ülésmozgás-kompenzációval, masszázsfunkciókkal, 65° ülésforgatóval, 3 lábtámasszal, valamint 6.1 hangrendszerrel és beépített hűtőszekrénnyel.

visibility-large

Jobb kilátás

A rövid alvázas 6M modellek süllyesztett motorháztetejének köszönhetően sokkal jobb a láthatóság a jármű előtt. A legközelebbi látható pont csupán 5 méterrel van Ön előtt. 180° látómezővel kiegészítve a 6M nagy ugrást jelent a láthatóságot illetően.*

 

Érezze a különbséget saját maga­

Első kézből kell megtapasztalnia e gépek előnyeit. Konkurens márkájú traktorokkal rendelkező ügyfelek, akik tesztelték gépeinket - figyeljék meg, hogyan reagáltak. Alakítsa ki saját véleményét élő bemutató és tesztvezetés során.

* A jármű belsejéből való kilátás tesztelése, amikor is a mérés a kezelő szemszögéből előrefelé és a motorháztető felett, egészen a talajszintig történik; ennek során a kezelő szintjétől addig a pontig tartó távolságot mérik, ahonnan a kezelők láthatják a talajszintet. A mérést Seat ISO referencia alapján végezték, a John Deere 6090M, 6100M, 6110M és 6120M modellekhez.