Egy megfigyelt John Deere traktor olyan szántóföldön keresztül halad, ahonnan már betakarították a termést
Alapvető értékek

Világunk és üzleti tevékenységünk változóban van. Alapvető értékeink azonban nem változnak.

Üzleti tevékenységünk mikéntje kritikus fontosságú a folyamatos siker szempontjából. A „Hogyanra” alapvető értékeink, a megbízhatóság, a minőség, az elkötelezettség és az innováció a válasz. A „Hogyan” megnyilvánul munkatársainkban, termékeinkben és folyamatainkban. Egyértelmű mindenki számára, hogy hogyan működtetjük vállalkozásainkat nap mint nap, és hogyan kezeljük a munkavállalókat, az ügyfeleket, a beszállítókat, a márkakereskedőket és más érdekelt feleket.

Alapvető értékeink határoznak meg minket. Egyesítenek minket és megkülönböztetnek bennünket a versenytársaktól.

Az említett alapvető értékek iránti elkötelezettségünk számunkra nem kikerülhető és mi soha nem inogtunk meg e tekintetben.

Két férfi beszélget, miközben egy laptopot néznek a háttérben egy John Deere fűnyíróval.

Megbízhatóság

A megbízhatóság azt jelenti, hogy az igazat mondjuk, a szavunkat megtartjuk és másokkal igazságosan és tisztelettel bánunk. Ezt tisztességes kapcsolatok, az érdekelt felek kiegyensúlyozott érdekeit figyelembe vevő döntések, továbbá az etikus és jogszerű magatartás iránti megkérdőjelezhetetlen elkötelezettség révén demonstráljuk. A megbízhatóság az egyik legkedveltebb eszközünk. Azzal kapcsolatban nem szabad kompromisszumot kötnünk.

Egy munkás dolgozik egy John Deere gyárban.

Minőség

A minőség azt jelenti, hogy értéket közvetítünk az ügyfelek, az alkalmazottak, az érdekelt felek és mások felé. A minőséget sokféleképpen lehet bizonyítani: pl., hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat értékesítünk, ill. támogatunk, amelyekben ügyfeleink örömüket lelik, olyan munkakörnyezetet alakítunk ki, amelyben az alkalmazottak könnyen tudnak dolgozni, a befektetői elvárásoknak megfelelő pénzügyi eredményeket produkálunk, és egészséges kapcsolatokat ápolunk az érdekelt felek érdekében.

Egy férfi és egy nő beszélgetett egy építkezés előtt, ahol John Deere berendezés látható.

Elkötelezettség.

Az elkötelezettség azt jelenti, hogy előre láthatóan és következetesen mindent megteszünk az érdekeltek elvárásainak teljesítésére. Tudomásul vesszük, hogy ügyfeleink, valamint alkalmazottaink és a befektetőink számos más lehetőség közül választhatják ki azt a vállalatot, amellyel kapcsolatban kívánnak lépni. A lehetőséget arra, hogy őket szolgáljuk, nem szabad magától értetődő kiváltságnak tekinteni.

Egy ember áll egy fekete szobában, eközben pedig hologramok jelennek meg a színpadon.

Innováció

Az innováció olyan áttörést jelentő termékek és szolgáltatások feltalálását, tervezését és kifejlesztését jelenti, amelyek vonzóak a piacon, és erősítik az ügyfelek a John Deere márka iránti preferenciáit. Az innováció kiterjed a legújabb technológia használatára a világszínvonalú gyártási folyamatok kidolgozásához, valamint a legfejlettebb IT eszközök és gyakorlati módszerek alkalmazásához a vállalat egész területén.