TimberCare – lelki nyugalom egy csésze kávé áráért

Erdészeti gépek szervizelése

Nem a versenyautók vezetői szervizelik a finomhangolt autójukat.. Az ő feladatuk, hogy vezessék az autót és versenyeket nyerjenek. Ugyanez vonatkozik az erdészeti gépekre is: a gépkezelő feladata a gép üzemeltetése és a fák kivágása vagy szállítása – ez a fő tevékenysége. A gép szervizelése a mi alapvető tevékenységünk része.

A John Deere erdészeti TimberCare szolgáltatási szerződése értelmében a szervizelést tapasztalt csapatainkra bízhatja. A szervizelés nemcsak a gépen ténylegesen munkát végző technikusra terjed ki, hanem a teljes John Deere szervezet támogatja Önt és a gépét annak érdekében, hogy a gépe mindig a legjobb és legtermelékenyebb formában legyen. 

A TimberCare szolgáltatási szerződés értelmében a gép szervizelése a gyárilag beütemezett szervizprogram szerint történik, és a legújabb frissítéseket és kampányokat automatikusan futtatják. Az ütemezett karbantartást egy olyan szerelő végzi, aki képzett a gép megfelelő szerszámokkal és a gépre jellemző legújabb műszaki megoldásokkal történő szervizelésére. A TimberCare szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük és optimalilzáljuk, hogy mindig a legjobb szervizt biztosítsa a gépe számára. A TimberCare szolgáltatási szerződés kiterjed a John Deere által képzett és jóváhagyott, az Ön gépére vonatkozó legújabb műszaki megoldásokkal és ismeretekkel rendelkező tapasztalt technikusok által végzett időszakos szakértői ellenőrzésekre. Az ellenőrzési jelentés a szükséges egyéb megelőző karbantartási feladatokról is tájékoztatást ad. 

A TimberCare szolgáltatási szerződés egyértelműen előnyös a gép üzemeltetése során, de olyankor is értékes, amikor eljön egy új gép megvásárlásának ideje. A dokumentált szervizelési és karbantartási előzményekkel rendelkező gép versenyképesebb viszonteladási értékkel rendelkezik. A TimberCare szolgáltatási szerződés jobb termelékenységet, alacsonyabb napi üzemeltetési költségeket és kiszámítható karbantartási költségeket eredményez. 

A TimberCare szolgáltatási szerződés árát normál esetben üzemóránként számítjuk ki. A TimberCare szolgáltatási szerződés üzemeltetési óránkénti költsége általában a gép üzemeltetési költségeinek 3%-a körül van – ez nagyjából egy csésze kávé ára.