Robotfűnyíró

Tango E5 II sorozat, önjáró robot fűnyírók

 

 

Üdvözöljük az automatikus fűnyírás világában

A John Deere TANGO E5 II sorozatú berendezése automatikusan elvégzi a gyep karbantartását, megkönnyítve és élvezetesebbé téve az Ön életét. A kezelőszervek és a technológia annyira intuitív, hogy Ön pillanatokon belül elkezdheti a fűnyírást. Pontosabban nézheti, ahogy a TANGO dolgozik Ön helyett!

Esőben vagy napsütésben

Esőben vagy napsütésben

A TANGO időjárásálló, tehát örömmel végzi a dolgát, miközben Ön a házon belül kellemes és védett környezetben tartózkodik. A kettős burkolat védi a legfontosabb komponenseket: az elektronikát, az akkumulátort és a motort, hosszú éveken keresztül megbízható működést biztosítva.

A dombok sem akadályozzák

A dombok sem akadályozzák

A TANGO E5 II. széria minden korábbinál intelligensebb. A fűnyíró addig halad előre, amíg el nem éri az érzékelő vezetéket, amikor is megfordul és irányt változtat – még dombos terepen is.

Csendes.

Csendes.

A TANGO annyira halk, hogy akár éjjel* is nyírhat füvet, és közben senkit nem zavar vele. Használata minimális ráfordítással és zajjal, valamint nulla helyi károsanyag-kibocsátással jár.

Csodálatra méltó

Csodálatra méltó

A TANGO véletlenszerű nyomvonalon halad, ami garantálja a tökéletes gyepminőséget. Automatikusan érzékeli az érzékelő vezetéket és az akadályokat, de még a nagyobb fűhöz is alkalmazkodik menet közben. A kert határvonalainak teljes hosszán megtett tisztázó kör rendezetten tartja a széleket.

A lehető legjobb fűnyírási eredmény érdekében forduljon a legközelebbi John Deere TANGO márkaképviselőhöz, aki segít az érzékelővezeték vonalának megtervezésében és a szakszerű telepítésben. Az érzékelővezeték gyakorlatilag láthatatlan és könnyen áthelyezhető, ha esetleg átrendezi a kertjét.

Tango E5 II sorozat, önjáró robot fűnyírók - szűrő

Könnyen kezelhető

A TANGO E5 II. széria minden korábbinál intelligensebb. A fűnyíró robot járószerkezete mindaddig biztosítja az előrehaladó mozgást, amíg a gép el nem éri az érzékelővezetéket, ahol elfordul és irányt változtat – még dombos terepen is.

Tango E5 II sorozat, önjáró robot fűnyírók, biztonságos, piros gomb

Biztonságos

A kés leállításához csak nyomja meg a piros gombot. A fogantyúban található érzékelő rögzíti a kést a szállítás időtartamára. A TANGO PIN-kóddal védett, és a képernyő automatikusan reteszelődik – tökéletes megoldás, ha gyermekek tartózkodnak a közelben.

1 

 

 

Tango E5 II sorozat, önjáró robot fűnyíró

TANGO E5 II sorozat

Robotfűnyíró
  • Az ajánlott gyepterület nagysága: 2200 m²
  • Nyírásmagasság: 19 – 102 mm
  • Lítiumion akkumulátor
  • Automatikus töltés
  • Akár 36 %-os emelkedőn is működik.*

Sajnos nincs találat

John Deere márkakereskedés

Keresse meg a legközelebbi márkakereskedőt.

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét

 

Kapcsolódó témák

 

*A talajviszonyok és a kert elrendezésének függvényében. Bemutatót és alkalmassági próbát a helyi márkakereskedőtől kérhet.