Elektromos fűnyírógépek

R43EL tolókaros elektromos fűnyíró

 

 

Miért kötne kompromisszumot a kényelem terén?

Amennyiben Ön is élvezi, ha egyszerű az élet, akkor a John Deere elektromos fűnyíróját Önnek találták ki - csak csatlakoztassa be, és már indulhat is. A könnyű működtetés, az ellenálló kaszaház és a TurboStar fűnyíró rendszernek köszönhetően minimális erőbefektetéssel is tökéletes eredményt ér el. Nem kell aggódnia az üzemanyag-utántöltés miatt; az elektromos fűnyírónál csak be kell dugni a kábelt és már kezdheti is a munkát.

TURBOSTAR RENDSZER

R43 EL TURBOSTAR RENDSZERREL

Bármilyen legyen is az időjárás, a jól bevált TurboStar rendszer mindig precíz nyírást és kiváló gyűjtési teljesítményt biztosít. A kés által keltett légáram még a nedves füvet is képes felemelni közvetlenül a levágás előtt; ráadásul a faleveleket is felszedi a gyepről. Vágás után a légáram a nyesedéket egyenletesen és hatékonyan fújja be a gyűjtőzsákba. A TurboStar fűgyűjtő szintjelző a gyűjtőzsák majdnem tele állapotáról időben tájékoztat, ami még jobban megkönnyíti a munkát.

R43EL, tolókaros elektromos fűnyíró

Erőteljes motor

A megbízható és egyenletes teljesítmény érdekében az R40EL 1,3 kW-os indukciós motorral van felszerelve, amely automatikusan leáll, amikor a tolókaron elengedik a “kezelő jelenlét” fogantyút.

Egy hölgy felemeli az R43EL elektromos tolókaros fűnyírót.

Minőségi kaszaház

Az R40EL 40 cm-es (15 in.) kiváló minőségű polipropilén kaszaházzal rendelkezik. A gyártás minőségét jól jellemzi a kaszaházra adott 10 éves fogyasztói garancia. A szilárdság mellett a súlya is könnyű a könnyű kezelhetőség érdekében.

Termékválaszték

ModellMotorA fűnyíró vágási szélességeAjánlott gyepterület nagysága

1,3 kW

40 cm (15")

Max. 600 m²

1,5 kW

43 cm (17")

700 m²

John Deere márkakereskedés

Keresse meg a legközelebbi márkakereskedőt.

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét

 

Kapcsolódó témák