Miért válasszuk a John Deere-t?

Miért válasszuk a John Deere-t?

Szüksége van egy erős, megbízható és kényelmes fűnyíróra? Akkor ne keressen tovább - a John Deere-nél célba ért.

Nálunk a John Deere-nál egyszerű célt tűztünk ki magunk elé. Célunk, hogy a lehető legjobb fűnyíró traktorokat és tolókaros fűnyírókat biztosítsuk;  az Ön kertjéhez és pontosan az Ön igényeihez igazított készülékeket. Az egyedülálló fűnyírási élmény biztosítása érdekében ugyanazt a kipróbált és tesztelt élvonalbeli technológiát, és ugyanazokat az innovatív fejlesztéseket alkalmaztuk, mint a nagy John Deere traktorok gyártásakor. Fűnyíróunknak köszönhetően újra élvezet a kertészkedés.

 

Összes kibontásaÖsszes bezárása

Egészséges és buja zöld pázsitot szeretnék!

A fű rendszeres nyírása az egyik legjobb módszer a gyorsan növekvő sűrű pázsit biztosításához. A John Deere fűnyíró simán és tisztán nyírja le a gyepet, elősegítve a betegségek elleni védelmet.

De nincs sok időm a fűnyírásra.

Egy újabb ok, hogy miért válassza a John Deere-t: üljön le, indítsa el, nyírja le - könnyebb már nem is lehetne. A nagy teljesítmény és a berendezés megbízhatósága gondoskodik a munka gyors és hatékony elvégzéséről.

Kell-e trágyáznom a gyepet?

A fejlődéshez minden egészséges gyepnek tápanyagra van szüksége. A John Deere mulcsozó rendszer természetes, környezetbarát műtrágyát biztosít azáltal hogy leírja és újranyírja a füvet, a lenyírt anyagot pedig visszafújja a gyepre.

A John Deere gépei könnyen kezelhetők?

Egyértelműen! Ami érvényes a mezőgazdasági traktorokra nézve, ugyanúgy igaz az általunk forgalmazott fűnyíró traktorokat illetően. Optimális kezelői kényelem az egyszerű és intuitív kialakítás révén, olyan funkciókkal, mint a felhasználóbarát műszerfal és az elektronikus sebességszabályozó. A tolókaros fűnyírók könnyen használhatók az egyszerűen kezelhető   kezelőszervek és az ergonomikus kialakítás révén.

Számomra a biztonság az egyik legfontosabb szempont.

Mi is ugyanígy érzünk. A John Deerenél a biztonság a láthatatlan részletekben rejlik. Például a motor automatikusan kikapcsolódik, amikor Ön kiszáll az ülésből. És a legtöbb modellnél a kaszaház megszakítja a fűnyírást, amikor Ön visszafordul.

A fűnyíró traktorok csak nyáron használhatók?

Ennek nem kell így lennie! A John Deere gépek egész évben hasznosíthatók. A megfelelő tartozékok egyszerű felszerelésével eltakaríthatja a faleveleket ősszel, sőt a havat is télen.

A fűnyírás szórakoztató lehet!

Másszon fel a fedélzetre - imádni fogja a nagy, kényelmes ülést és a fűnyíró traktorok kiváló manőverezőképességét. De a nagy teljesítményű és hatékony tolókaros fűnyíróink sem fogják Önt cserbenhagyni. Az elképzelhető legnagyobb kényelem - a John Deere visszahozta a fűnyírás élvezetét!

Szükségem van egy megbízható partnerre.

Semmi akadálya. Karbantartási és szervizelési igényeinek kielégítéséhez a közelben mindig talál egy  John Deere márkakereskedőt.