AutoPathPrecíziós mezőgazdasági technológia

  • Automatikusan kezeli a navigációs vonalakat a különböző szélességű munkaeszközökhöz, végig az egész gazdasági évben, a sávos talajműveléstől kezdve a betakarításig.
  • Csökkenti a terméskárokat, mivel a gépek mindig a vetett sorokon kívül haladnak.
  • Megtakarítja a beállítási időt azáltal, navigációs vonalakat hoz létre az álló növényhez.
  • Lehetővé teszi a dőlt termény pontos betakarítását, még akkor is, ha Ön nem látja a sorokat.
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

HOGYAN MŰKÖDIK?

A sávos talajművelés vagy a vetés folyamán egy munkaeszközre szerelt StarFire vevő regisztrálja az egyes terménysorok pontos helyét. Ezek az adatok automatikusan eltárolódnak a John Deere Operations Centerben; az AutoPath azokból pontos navigációs vonalakat készít minden egyes terménysorhoz, amelyek más műveletekhez is felhasználhatók a szezon hátralévő részében. Ezek a navigációs vonalak magukban foglalják a külső és a belső határokat, a táblavégeket és a terménysorokat.

ThumbnailJohn Deere S700

Az előnyök

Ha különböző szélességű munkaeszközöket használ vetéshez, trágyázáshoz, permetezéshez vagy betakarításhoz, akkor az AutoPath gondoskodik róla, hogy a gumiabroncsok kövessék a beültetett sorokat az összes későbbi művelet során is. A termés maximalizálása érdekében pontosan elvégzi a vetést a sávos művelésű munkamenetben. Betakarításkor a gépet a rendszer a helyes kezdőpontra vezeti a vágóasztal szélességéhez automatikusan kiszámított navigációs vonalakkal. A dőlt termény betakarítása is könnyű, mert a gép pontosan tudja, hol vannak a sorok.