MachineSyncPrecíziós mezőgazdasági technológia

  • Vezeték nélkül csatlakoztathat több gépet - traktorokat, kombájnokat és önjáró szecskázógépeket - a saját hálózatukban. Az egyik gép „vezetőként” működik, vezérelve a „követők” sebességét, irányát és helyzetét.
  • Kiszóródás nélkül biztosítja a precíz ürítést menet közben.
  • Előtérben az ürítés és a betakarítás hatékonyságának javítása
  • Csökkenti a gépek egymáshoz ütközésének esélyét.
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Kombájn -> traktor

A Machine Sync 4. generációja lehetővé teszi, hogy a betakarítógép-kezelők akár 6 gépet is összekapcsolhassanak saját vezeték nélküli hálózatukkal. A kombájn vezetőként működik, szinkronizálva a traktor sebességét és irányát a menet közbeni precíz ürítéshez.

A kombájn vezetője gyorsíthatja vagy lassíthatja a traktor haladását, hogy biztosítsa a szemszállító kocsi egyenletes feltöltését. Az ugyanazon munkacsoportban dolgozó kombájnok a betakarítási logisztika javítása és az összehangolt kirakodás érdekében meg is oszthatják a magtartály töltési szintjét és az ürítőcsiga állapotát a traktorokkal.

Önjáró szecskázógép -> traktor

Önjáró szecskázógép -> traktor

A Machine Sync létrehoz egy ‘U’ alakú zónát az önjáró szecskázógép körül, ami különösen a közvetlen rakodású betakarítási műveleteknél bizonyul hasznosnak, amikor a traktornak és a silókocsinak mindig a kombájn közelében kell lennie. Az önjáró szecskázógép a traktorok sebességét jobbról, hátulról vagy balról vezérelheti a kiszóródás nélküli kirakodás érdekében. Két traktor egyidejű irányításának lehetősége megkönnyíti az átrakást az egyik silókocsiról a másikra és csökkenti a kiszóródott termény mennyiségét.

Traktor -> traktor

Traktor -> traktor

A Machine Sync nagyszerű megoldás, amikor vontatott betakarító gépeket használnak speciális terményekhez, például burgonyához vagy hagymához. A vezető traktor képes koordinálni a kirakodást végző traktor mozgását a biztonságos kirakodás érdekében. Ez különösen fontos azoknál a műveleteknél, amikor a kocsinak, amelybe a kirakodás történik, a kombájn közelében kell lennie. A Machine Sync biztosítja az állandó távolságot a gépek között a kirakodás során és megakadályozza a károsodással járó esetleges ütközéseket.