AutoTrac Implement Guidance - ActiveMezőgazdasági Menedzsment Megoldások (AMS)

  • A traktor és a munkagép azonos nyomvonalon halad
  • Tökéletesen egy vonalba hozott nyomvonalak és sortávolság
  • Nem károsodik a termény és az esőztető vagy a csepegtető rendszer
  • Tökéletesen egyenes barázdák és egyenletes magágyak
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Az elképzelhető legjobb pontosság érdekében

Ha mindenképpen a legnagyobb pontosságra van szükség, akkor az aktív munkagépvezérlés garantálja, hogy a traktor és a munkagép pontosan ugyanazon a nyomvonalon haladjon, megelőzve a termény letaposását a későbbi munkák során. Továbbá segít elkerülni az öntözőcsövek vagy csatornák véletlen megrongálását is.

Ez a rendszer együttműködik az oldalra tolásos és a vonórúd-, tengely- vagy kerékkormányzásos munkagépekkel is. A StarFire 6000 vevőkészülékek a traktorra és a munkagépre egyaránt felszerelhetők, lehetővé téve az egymással való kommunikációt és biztosítva az abszolút pontosságot a talajon. Egyenes, görbe és körkörös nyomvonalak egyaránt követhetők RTK vagy SF3 jelek használatával. A jelmegosztó funkcióval lehetőség van arra, hogy két StarFire 6000 vevőkészülék ugyanazt a korrekciós jelet használja kétvevős alkalmazásban, és magasabb jelpontossági szinten dolgozzon.

iSteer*

iSteer*

Az iSteer Plough funkcióval teljesen egyenes barázdák szánthatók változtatható fogásszélességű ekékkel. Az iSteer ívelt nyomvonalakon is is lehetővé teszi a szántást.

* Nem érhető el minden országban