RTK SolutionsMezőgazdasági Menedzsment Megoldások (AMS)

  • Tökéletes ismételhetőség:
  • Magas fokú pontosság
  • Gyors jelkapcsolat
  • RTK bázisállomás, mRTK modem és mRTK MTG*
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

RTK: Egyedülálló pontosság és ismételhetőség

Ha Ön precíziós gazdálkodással dolgozik, akkor az RTK még mindig a legjobb megoldás a pontosság, az ismételhetőség és a jelbefogási idő tekintetében. Az RTK kiküszöböli a Globális Navigációs Műholdas Rendszer bármilyen esetleges elcsúszását, és egyedülálló, +/- 2,5 cm-es pontosságot biztosít a szomszédos fogásokban.
Az RTK-val Önnek csak egyszer kell rögzítenie a parcellahatárokat. Ha ilyen szintű ismételhetőségre van szüksége, pl. automata szakaszvezérléshez, akkor nyilván nem szeretné minden évben újratérképezni az összes parcelláját. Ezzel pedig minden nap időt takarít meg: a teljes RTK pontosság már a kezdet kezdetétől mindig rendelkezésére áll. Kevesebb mint 1 percet vesz igénybe!
Starfire 6000 RTK vevőként Ön akár 14 napos RTK Extend jeltartási szolgáltatást kap. Amennyiben megszakadna a bázisállomásról érkező jelek vétele, vagy kimaradna a Mobil RTK által használt mobiltelefonos jel, Ön akkor is tovább dolgozhat maximális pontossággal, és ezt az előnyt az RTK hálózatán kívül is élvezheti.

HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Statikus RTK bázisállomás

A rádiós RTK a szántóföldre, vagy annak közelébe telepített fix helyi bázisállomással működik. Ez lehet akár az Ön saját állomása, vagy a márkakereskedő által üzemeltetett hálózat. Figyeli a GPS/GLONASS műholdak pozícióját, és folyamatosan sugározza a rendkívül precíz, a szomszédos fogásokban vízszintesen +/- 2,5 cm-es pontosságú korrekciós jeleket az RTK-val felszerelt gép StarFire vevőkészülékére. Nagyszerű megoldás, különösen akkor, amikor Ön széles, nyílt terepen dolgozik, ahol jó rálátása van a bázisállomásra.

HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Mobil RTK modem 4G LTE

Mobiltelefonos technológia segítségével továbbított Mobil RTK korrekciós jel. Ismételhető pontosságot biztosít még szétszórt parcellákon és dombos terepen is. A 4G LTE Mobil RTK modem teljesen integrált és a StarFire vevőkészülékhez csatlakoztatható. A két nagyteljesítményű antennával és a fülketetőn kialakított rögzítési ponttal optimális vételi minőséget nyújt. Nem csak a legújabb 4G LTE mobil kommunikációs szabványt támogatja, hanem tartalék megoldásként továbbra is megfelel a 3G és a 2G szabványnak. A Mobil RTK funkcionalitáson kívül a modem párhuzamosan is használható Wi-Fi hotspotként a mobil készülékeivel való csatlakozáshoz.

HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

John Deere Mobil RTK jel

Ismerje meg az RTK használatának legintegráltabb, legfejlettebb és leghatékonyabb módját. Az új John Deere Mobil RTK jel nem csak kompatibilis az mRTK 4G LTE modemünkkel, hanem a gépeink’ beépített JDLink rendszerével is fogható. Ezzel Ön megtakaríthatja a külön modem és a SIM-kártya árát, valamint a Mobil RTK hozzáférési díjat.

*A mobil RTK kiegészítő RTK-technológia, amely a kiválasztott országokban elérhető.