A termény aktív továbbítása a konzolcsigába az állandó terményáramlás érdekében

Állandó terményáramlás az aktív terménytovábbításnak köszönhetően

Aktív adagolású 700PF kombájn vágóasztal

A hevederek biztosítják a termény aktív továbbítását a konzolcsigába és állandó áramlást eredményeznek, így a kombájn majdnem maximális teljesítménnyel működtethető. 

az aktív adagolás megakadályozza az anyag felhalmozódását

Ideális nehéz körülményekhez

Nehéz körülmények között, mint pl. dőlt termény, borsó vagy a fűmag esetén, ez megakadályozza az anyag felhalmozódását is a vágóasztal elejénél. A kasza és a konzolcsiga közti 1000 mm-es távolság tovább csökkenti a repceveszteséget, mivel a motolla magasabbra állítható a törési veszteség minimalizálása érdekében.

Nagyméretű, 760 mm-es konzolcsiga a termény ferdefelhordóba irányuló folyamatos terményáram érdekében

Folyamatos terményáram

A hevedereket integrálták a keretbe, ami lehetővé teszi a termény adagolását a csigatengely alatt, ahol a csigalevelek könnyedén megfogják és a ferdefelhordó felé továbbítják azt. A nagyméretű, 760 mm-es konzolcsiga emellett 20%-kal több anyagot juttat a ferdefelhordóba és rövidebb anyagoknál, például maláta árpánál is jól működik. 
A repce esetében a csiga magassága hidraulikus kézi szivattyúval növelhető, több helyet biztosítva a terménynek. Az egyenletes terményáramlás csökkenti a hajtásláncokat csomósodás miatti terhelését is, ami kevesebb kopást és nagyobb megbízhatóságot eredményez.

Gyors és könnyű átszerelés másik termékre

Átállás másik terményre 3 perc alatt

Mindössze fel kell tennie az oldalkaszákat, megemelnie a konzolcsigát, és már mehet is aratni. Egyszerű és könnyű – nincs szükség szerszámokra. Elektromos elemek, hidraulika és felső motor nélkül kisebb a rezgés, ami csökkenti a törési veszteségeket. 

Az önfeszítő hevederszakaszok felhajthatók a hozzáférés megkönnyítése érdekében. A rozsdamentes acél burkolatok tömítettek is és megakadályozzák, hogy por és kövek kerüljenek a gumihevederek alá. A bejutó por a heveder szakaszokba beépített fiókok segítségével tisztítható ki, amikor repcéről kalászosra szerelik át a vágóasztalt vagy a szezon végén. 

A termény aktív továbbítása a konzolcsigába megakadályozza az anyag felhalmozódását a vágóasztal elején olyan nehéz körülmények között, mint a dőlt termény, a borsó vagy a fűmag.

További információkért válassza ki a betakarítási feltételeknek legjobban megfelelő vágóasztal-modellt.

MODELLMunkaszélesség, mVágóasztal hossz, mmA hevederek számaKonzolcsiga Ø, mm 618PF

5,50

1000

4

660

6,10

1000

4

660

6,70

1000

5

760

7,60

1000

5

760

9,15

1000

6

760

10,70

1000

7

760

12,20

1000

8

760