X9-es sorozat . Az 100 tonnás kombájn

X sorozat
Legjobb teljesítmény

Kiemelkedő teljesítmény

Több, mint 100 tonna óránként. Kevesebb, mint 1% veszteség. Ez nem a hatalmas teljesítményről, hanem a hatékonyságról szól. A piacon található legszélesebb kombájnként az X9 alacsony energia felhasználású cséplést, leválasztást és tiszítást biztosít.

X9. TELJESÍTMÉNY ÚJ SZINTRE EMELVE

Legjobb hasznos üzemidő

Legjobb hasznos üzemidő

Az X9-et úgy tervezték, hogy a minimális karbantartási igényének és az időtakarékos funkcióinak köszönhetően mindig csúcsteljesítményt nyújtson, ezáltal maximalizálva a betakarítással töltött időt. A kereskedő átfogó értékesítés utáni szolgáltatásai, vagyis a Harvest Promise csomag, tartalmazza cseregép biztosítását és a gép távoli megfigyelését az Expert Alerts szolgáltatással; az egy előrejelző karbantartási eszköz, amely még azelőtt azonosítja a potenciális problémákat, mielőtt azok bekövetkeznének.

X9. TÖLTSÖN TÖBB IDŐT AZ ARATÁSSAL

Legjobb kényelem

Kiemelkedő kényelem

Az X9 sorozatú kombájn a jelenlegi legkényelmesebb kombájnunk. A valaha volt legfényűzőbb és legcsendesebb fülkével rendelkezik. Logikusan megtervezett betakarítás-irányítási rendszer az egyéni igényekhez igazítható intuitív érintőképernyővel. Valamint a teljesítmény optimalizálásához és a teljes betakarítás irányításához szükséges automatikus kezelőszervek.

X9. LAZÍTSON ÉS ÉLVEZZE A LÁTOTTAKAT.

Legjobb menedzsment

Legjobb menedzsment

Az X9 egy digitális betakarítási rendszer. A mobilalkalmazások és a vezeték nélküli adatátvitel olyan irányítási rendszert biztosít, amire eddig még soha nem volt példa. A bármilyen okos eszközről elérhető John Deere Operations Center biztonságosan tárolja a betakarítási adatokat. A független szoftverszolgáltatókból álló hálózat segítségével segíti elő a nagyobb hozamok és a jobb hosszútávú termelékenység érdekében meghozott mezőgazdasági dönteseket.

X9. A DIGITÁLIS FORRADALOM ÉLHARCOSA.

X sorozat

MODELLMax. teljesítmény (ECE R120), LE (KW)A cséplőcsatorna szélessége (mm)Hatékony cséplési felület, m²Teljes aktív leválasztási felület, m²Teljes rostafelület, m²

639 (470)

1 720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1 720

4,00

5,65

7,00