2036RKompakt többcélú traktor

  • Kompakt 3-hengeres dízelmotor
  • Kényelmes kezelőállomás
  • Könnyen használható hidrosztatikus sebességváltó
  • Vezetőfülkés, rakodós és kaszaházas opciók
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Megkönnyíti különböző feladatok végrehajtását

A 2036R kompakt többcélú traktort olyan vásárlók számára tervezték, akik számára fontos a kompakt traktor teljesítménye és termelékenysége, viszont nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség, a sokoldalúság és a költséghatékonyság tekintetében. 3 hengeres dízelmotorjával, fokozatú hidrosztatikus sebességváltójával, szabványos négykerék-hajtásával és szervokormányával a 2036R mindezt biztosítja a kiváló kormányozhatósággal és a könnyű kezelhetőséggel együtt.

Főbb pontok

Kompakt többcélú traktor, 2-es sorozat, 2036R, szántóföld, elülső függesztő szerkezet

Első 3-pont függesztőszerkezet

Kompakt és erős, növeli a gépe sokoldalúságát. A 2036R típuson még egy, a vezetőülésben ülve könnyen kezelhető elektromos elzárószelep is található, amellyel biztonságosan végezhető a függesztett munkagép szállítása. Csak emelje fel, rögzítse, és kész is van!

Kompakt többcélú traktor, 2-es sorozat, 2036R, stúdió, fülke

Kényelmes fülke

A nagyszerű panoráma kilátással és az igazán kényelmes légrugózású üléssel (2036R) az opciós fülkénk elősegíti, hogy a gépkezelő szárazon és melegben dolgozhasson, és így friss és kipihent maradjon egész nap még rossz időben is.

Kompakt többcélú traktor, 2-es sorozat, 2036R, stúdio, CommandCut

CommandCut

A 2036R típus elektromos nyírásmagasság szabályozással van felszerelve, amellyel a kaszaház gyorsan és pontosan beállítható egyetlen kapcsoló átkattintásával. A nyírásmagasság leolvasható a kijelző panelen, amely további kényelmet jelent. Ez leegyszerűsíti a gyakran ismétlődő műveletek végrehajtását.

 

 

Fűnyíró traktorok X300 sorozat X350R márkakereskedések

Keresse meg a legközelebbi márkakereskedőt.

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét

 

Kapcsolódó témák