Job ManagementMezőgazdasági Menedzsment Megoldások (AMS)

  • Tervezze meg hatékonyan a munkáit, hogy időt takarítson meg és csökkentse a költségeit.
  • Csökkentse a kommunikációs hibákat és biztosítsa a feladatok megfelelő végrehajtását
  • Megbízható információcserével minimalizálja a stresszt.
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Kapcsolódás másokkal

A MyJobConnect funkcióval jobban koordinálhatja a munkavállalóit és növelheti vállalkozása termelékenységét, ugyanakkor minimalizálhatja a hibaforrásokat. A MyJobConnect az Ön intelligens eszközén használható két alkalmazást tartalmaz: MyJobsManager és MyJobs. Az Ön Műveleti Központ fiókjából származó adatok előtelepítésével és szinkronizálásával egy új feladat megtervezése mindössze néhány kattintást igényel, és garantált, hogy az adatok pontosak és naprakészek lesznek. 

Intelligens gazdaságirányítás

A MyJobsManager funkcióval egy intuitív módon kezelhető naptár nézetben előre megtervezheti a feladatait. Ha változik az ütemezés, az összes elemet egyszerűen áthúzhatja egy új időpontra. A táblázatnézet végrehajtási összesítőt biztosít a napi műveleteiről, így Ön könnyen felügyelheti a munkái alakulását, és gyorsan megtalálhatja a külön figyelmet igénylő területeket.

A MyJobs alkalmazás a gépkezelők számára egyéni áttekintést nyújt az adott sorrendben elvégzendő feladatokról. Az összes szükséges részlet mindig kéznél van bármilyen papír alapú jegyzet használata nélkül. Ez csökkenti a félreértésekből eredő hibákat, valamint az utólagos telefonálások szükségességét. Amikor végeztek a munkával, csak néhány kattintás a jelentés elkészítése. Mivel az összes adat a Műveleti központban kerül rögzítésre valós időben, Ön munka összesítő jelentést készíthet, és a dátumot is feldolgozhatja a későbbi számlázáshoz.