R41x0i sorozat

R41x0i sorozat

Nincsenek határok

Az R4140i/R4150i kimagasló teljesítményre készült. A TerrainControl Pro vagy a TerrainCommand Pro erősen megtartja a szórórudakat nagy sebességnél, míg a független kerékfelfüggesztés, a Cat IV vezetőfülke, az új többfunkciós kezelőkar és a CommandARM elsőrangú kényelmet biztosít a kezelő számára. A kitűnő, állandó permetminőség és a lefedettség az egész szezonban biztosított a PowrSpray a közvetlen sebességszabályozásának és az ExactApply funkciónak köszönhetően.

 

Ultrahangos precizitás

Tapasztalja meg, milyen is az automatikusan adaptálódó egyenletes lefedettség: a TerrainControl Pro a hibrid üzemmód érzékelőkkel, amelyek egyszerre követik a talajt és a terményt is, szabályozza a szórókeret magasságát és annak gördülését az optimális lefedettség érdekében, míg a TerrainCommand Pro biztosítja a változó geometriának megfelelő irányítást.

Nagyobb fülke az ön még nagyobb kényelméért

Nagyobb fülke az ön még nagyobb kényelméért

A vezetőfülke új szintre emeli a kényelem fogalmát:  Minden kezelőszerv a megfelelő helyen található; ’szembeötlően akadálytalan a kilátás és rendkívül jól működik a légszűrés - mindezek révén a IV kategóriájú fülke tág terével megkönnyíti a kezelést; az XtraFlex kerékfelfüggesztés biztosítja a sima haladást, a CommandARM pedig a teljes irányítást.

Pontosság nagy mennyiségek esetén is

Pontosság nagy mennyiségek esetén is

Töltse fel gyorsan, és permetezzen pontosabban! Az egyedülálló 2-körös PowrSpray rendszer elősegíti a gyors és hatékony feltöltést, a permetezést és a keverést. Mindezt egy Solution Command gomb megnyomásával. Az ExactApply egyedi szórófejvezérlésnek hála a PowrSpray a piacon egyedülálló pontosságot biztosít bármilyen sebesség vagy nyomás mellett, minimális átfedéssel.

Szórófejvezérlés-(r)evolúció

Szórófejvezérlés-(r)evolúció

Nagyobb precizitással több terményhez alkalmas, miközben fenntarthatja a célrátát és a nyomást páratlan sebességválaszték, kevesebb átfedés és alacsonyabb bekerülési költségek mellett. A Turn Compensation kanyarkompenzálás és az ExactApply együtt automatizáltan állítja be a szórókeret egyes részeire vonatkozó permetezési sebességet, hogy a célzott területen az megfelelő legyen.

Minden Önről és az eredményekről szól

Minden Önről és az eredményekről szól

Azt már tudja, hogy pontosan mit kell tennie. Az R4140i és az R4150i típusú permetezőgépeinket úgy alakítottuk ki, feladatát még jobban végezhesse. Fedezze fel a szórókeret páratlan menettulajdonságait, a permetezési pontosságot, a kezelői kényelem új szintjét, valamint az intuitív gépkezelési élményt, amelyek együtt jövedelmezőbb permetezési élményt biztosítanak.

ModellPermetlétartályKeretszélességekÖblítővíz tartályTöltési kapacitás

4000 l

Acél: 24–36 m

Szén: 36 m

400 l

1200 l/min

5000 l

Szén: 36 m

400 l

1200 l/min