6R 150Traktor

 • 165 LE (121 kW) max teljesítmény (ECE-R120) + 12 LE (9 kW) IPM
 • 4,5 literes 4 hengeres motor
 • 6,5 t tömeg és 2,58 m tengelytáv
 • ComfortView™ fülke ( 3.33m³) 2 panorámaajtóval vagy a 'B' oszloppal a bal oldalon és 4. generációs CommandCenter™ kijelző 71 d(B)A zajszinttel
 • Sebességváltó választék: AutoPowr
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

6R sorozattöbb munkavégzés, intelligens megoldásokkal

6R rövid alvázas traktorok kompaktak, könnyűek és erősek.


Tapasztalja meg ennek a jól manőverező, nagy teljesítményű, 4 hengeres, erős hidraulikával, nagy emelési kapacitással és nagy kerekekkel rendelkező traktor sokoldalúságát.

A 6R 150 főbb jellemzői

Tapasztalja meg milyen sokoldalú ez a kivételesen nagy teljesítményű, 4 hengeres motorral felszerelt traktor.
Ismerje meg a legfontosabb előnyöket és a hatékonyságnövelő funkciókat

 • Üzemanyag-takarékos teljesítmény

  A csúcskategóriás AutoPowr™ traktorunk hajtóművének kiváló kezelhetősége kiegészíti a 6R 150 hajtómű teljesítményét és nyomatékát a kivételesen magas szintű üzemeltetési kényelem és üzemanyag-hatékonyság érdekében, ezt pedig a legutóbbi tesztek is megerősítették.

   

  Felkeltettük az érdeklődését? További részletek a következő diákon! >

   

  Üzemanyag-takarékos teljesítmény
 • Alacsony üzemanyagfogyasztás és kiváló teljesítmény¹

  A DLG PowerMix 2.0 teszt (szántóföldi műveletek) megerősítette a 6R 150 alacsony üzemanyag-fogyasztását. A teszt igazolta a 274 g/kWh gázolaj- és a 8 g/kWh DEF-fogyasztást.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Alacsony dízelfogyasztás és kiváló teljesítmény¹
 • A szállítás során elért legjobb üzemanyag-hatékonyság¹ a 4 hengeres traktorok között

  A DLG PowerMix 2.0 teszt (szállítási műveletek) megerősítette a 6R 150 alacsony üzemanyag-fogyasztását. A teszt igazolta a 375 g/kWh gázolaj- és a 12 g/kWh DEF-fogyasztást.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: Bizonyított üzemanyag-hatékonyság5
 • Az automatizálás következő szintje

  Élvezze a továbbfejlesztett licencünk, az AutoTracTM fordulóautomatizálás, az AutoTracTM passzív munkagép-irányítás, az AutoPathTM, a MachineSync és a táblán belüli adatmegosztás által biztosított termelékenységi előnyöket.

   

  További információ az egyes funkciókról a következő diákon: >

  Az automatizálás következő szintje
 • Autopath™

  A sávos talajművelőgép vagy a vetőgép első elhaladását követően az AutoPat™ automatikusan létrehozza a navigációs nyomvonalakat a begyűjtött adatok alapján. Ezzel átveszi a navigációs nyomvonalak kezelését, amellyel csökkenthetőek a tápanyag-utánpótlásra fordított kiadások, és minden fogásban magabiztosan és precízen haladhat. A vetéshez, trágyázáshoz, permetezéshez vagy betakarításhoz használt munkaeszközök különböző szélességétől függetlenül az AutoPath™ gondoskodik arról, hogy a gumiabroncsok kövessék a vetett sorokat az összes későbbi művelet során is.

  Autopath™
 • A legjobb univerzális traktor és első a súlymérés terén¹

  A Trekker magazin legutóbbi, 2023 februárjában elvégzett traktortesztjében a 6R 150 és a 643R párosa érte el a legjobb eredményeket. A 6R és a 643R rakodó nyertes kombinációjával a termelékenység új szintjeit érheti el
  dinamikus súlymérő rendszerünkkel, a pozícióba való visszatéréssel és a horizontális szintezéssel.

   

  ¹ Trekker 2023/02 (www.trekkermagazine.nl)

   

  További információ a funkcióról a következő >

  dián

  A legjobb univerzális traktor és első a súlymérés terén¹
 • Hatékony pontosság

  Növelje a precizitást menet közben1: A dinamikus súlymérő rendszer lehetővé teszi, hogy a kanalat pontosan az elvárt mennyiséggel töltse fel, ezáltal lehetőséget biztosítva a pótkocsi tökéletes feltöltésére.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Hatékony pontosság
 • Dolgozzon úgy, mint még soha

  Üljön bele a Prémium kivitelű elfordítható légrugós ülésbe, nézzen körbe és érezni fogja: Innen tudom legjobban elvégezni munkáimat. Jobbam, gyorsabban, hatékonyabban. Csendes 71 dB(A) zajszint mellett pedig nyugodtan élvezheti a munkavégzéssel töltött időt a tágas 3,33 m³es fülkében.

   

  További információk a következő diákon. >

  Dolgozzon úgy, mint még soha
 • Forgatható vezetőülés

  A továbbfejlesztett rugózással ez az extra kényelmes ülés opcionálisan elérhető. A háttámla felső része képes elfordulni, ahogy a vezető hátrafordul, így biztosítva a hát megtámasztását, miközben jobb kilátást tesz lehetővé hátrafelé.

  Forgatható vezetőülés
 • Észrevétlen ajtók

  Az egybenyíló panoráma ajtókat szinte alig lehet észrevenni, amely nagyon jó dolog, így ugyanis semmi sem akadályozza a kilátást. A bal oldali B oszlopos kivitel szintén elérhető. Ez jó. Így ugyanis semmi sem akadályozza a kilátást. Bal oldali "B" oszlopos változat is rendelhető.

  Észrevétlen ajtók

Mégtöbb munkavégzés, jobban és hatékonyabban. A 6R sorozat a nagyobb teljesítmény érdekében fejlesztjük.

Használja ki maximálisan a napját John Deere homlokrakodókkal

Használja ki maximálisan a napját John Deere homlokrakodókkal

A John Deere R sorozatú homlokrakodók szabadalommal védett automatikus csatlakoztatással és rögzítéssel vannak ellátva ami hihetetlenül megkönnyíti a homlokrakodó és a munkaeszköz felszerelését. Opcionális technológiai felszereltségünk fokozza a termelékenységet.

Dinamikus súlymérés

Dinamikus súlymérés

Növelje a precizitást menet közben: A dinamikus súlymérő rendszer lehetővé teszi, hogy a kanalat pontosan az elvárt mennyiséggel töltse fel, ezáltal lehetőséget biztosítva a kocsi tökéletes feltöltésére.

Pozícióba visszaállás

Pozícióba visszaállás

Növelje termelékenységét az ismétlődő feladatok során is. A pozícióba visszaállás funkciójával akár négy munkaeszköz-pozíció is elmenthető, amelyek a vezérlőkar segítségével bármikor gyorsan és kényelmesen újra kiválaszthatók.

Vízszinthez szintezés

Automatikus vízszintezés

Ez az exkluzív funkció a munkaeszközt nem csak a traktorral, hanem a talajjal is párhuzamosan szintbe tartja. Gyorsabb bálaszállítás, veszteség nélküli anyagmozgatás, és simább futás.
 

CommandARM: Intuitív kezelőszerv

CommandARM: Intuitív kezelőszerv

A 6R sorozat könnyen kezelhetővé teszi a legbonyolultabb mezőgazdasági munkát is. Minden könnyen elérhető a CommandCenter™ érintőképernyős monitoron keresztül, a gyors menü gombok pedig zökkenőmentes elérést biztosítanak az egyes alkalmazásokhoz, melyekben súgó segíti a tájékozódást. 

Új elektronikus többfunkciós vezérlőkar hátramenet-vezérléssel

Új elektronikus többfunkciós vezérlőkar integrált irányváltóval

Ez a joystick kétségtelenül a homlokrakodók kezeléséhez a legergonómikusabb és legkényelmesebb megoldás. A többfunkciós vezérlőkaron lévő új kapcsolóval egyetlen gombnyomással megváltoztatható a traktor haladási iránya. A joystick teljes mértékben konfigurálható és segítségével vezérelhető minden SCV, az mellső függesztő szerkezet és még az ISOBUS funkciók is.
 

Fülkenézet

HÚZZA A FORGATÁSHOZ

Külső nézet

HÚZZA A FORGATÁSHOZ