6R 150Traktor

  • 165 LE (121 kW) max teljesítmény (ECE-R120) + 12 LE (9 kW) IPM
  • 4,5 literes 4 hengeres motor
  • 6,5 t és 2,58 m tengelytáv
  • ComfortView™ fülke ( 3.33m³) 2 panorámaajtóval vagy a 'B' oszloppal a bal oldalon és 4. generációs CommandCenter™ kijelző 71 d(B)A értékkel
  • Sebességváltó választék: AutoPowr

6R sorozat Intelligens megoldások, több munka.

6R rövid alvázas traktorok Kompakt, könnyű és erős

Tapasztalja meg ennek a jól manőverezhető, nagy teljesítményű, 4 hengeres, erős hidraulikával, nagy emelési kapacitással és nagy kerekekkel rendelkező traktor sokoldalúságát.

Használja ki maximálisan a napját John Deere homlokrakodókkal

Használja ki maximálisan a napját John Deere homlokrakodókkal

A John Deere R sorozatú homlokrakodók a szabadalmazott automata rögzítőinkkel vannak felszerelve, ami hihetetlenül megkönnyíti a homlokrakodó és a munkaeszköz felszerelését. Opcionális technológiai csomagunk fokozza a termelékenységet.

Dinamikus súlymérés

Dinamikus súlymérés

Növelje a precizitást menet közben: A dinamikus súlymérő rendszer lehetővé teszi, hogy a kanalat pontosan az elvárt mennyiséggel töltse fel, ezáltal lehetőséget biztosítva a kocsi tökéletes feltöltésére.

Pozícióba visszaállás

Pozícióba visszaállás

Növelje termelékenységét az ismétlődő feladatok során is. A pozícióba visszaállás funkciójával akár négy munkaeszköz-pozíció is elmenthető, amelyek a vezérlőkar segítségével bármikor gyorsan és kényelmesen újra kiválaszthatók.

Vízszinthez szintezés

Vízszinthez szintezés

Ez az exkluzív funkció a munkaeszközt nem csak a traktorral, hanem a talajjal is párhuzamosan szintbe állítja. Szállítsa gyorsabban a bálákat, soha ne öntse ki vagy ejtse le a rakományt, és élvezze a minden tekintetben simább haladást.

CommandARM: Intuitív kezelőszerv

CommandARM: Intuitív kezelőszerv

A 6R sorozat könnyen kezelhetővé teszi a kifinomult mezőgazdasági technológiát. Minden könnyen elérhető, a CommandCenter™ érintőképernyős kijelzőjének hivatkozásaival és környezetfüggő súgójával pedig a navigácó és zökkenőmentes.

Új elektronikus többfunkciós vezérlőkar hátramenet-vezérléssel

Új elektronikus többfunkciós vezérlőkar hátramenet-vezérléssel

Kétségtelenül a homlokrakodó kezelésének legergonómikusabb és legkényelmesebb módja. Ezenkívül a többfunkciós vezérlőkaron lévő új hátramenet-kapcsolóval egyetlen gombnyomásra megváltoztatható a traktor haladási iránya. A többfunkciós vezérlőkar teljesen újrakonfigurálható és a segítségével vezérelhető minden SCV, az első függesztőszerkezet és még az ISOBUS-funkciók is.

6R Traktor

HÚZZA EL A FORGATÁST

Kívül a kabin nézet

HÚZZA EL A FORGATÁST