9-es szériájú traktorok

Hatékony erőátvitel

Hatékony erőátvitel

A kizárólag a 9-es sorozatú traktorokhoz tervezett e18™ sebességváltó jól bevált; azt átszerkesztették, hogy kezelni tudja az új motorok nagyobb teljesítményét és nyomatékát.

A legnagyobb munkagépekkel is elboldogul

A legnagyobb munkagépekkel is elboldogul

A 9-es sorozatú traktorok a létező legnagyobb munkagépekkel is megbirkóznak, a pótsúlyok széles választékának köszönhetően pedig hatalmas vonóerőt biztosítanak. De beszéljenek helyettünk a számok: 9 tonna maximális emelőkapacitás, akár 8 hidraulikus szelektív vezérlőszelep és maximum 30 390 kg súlyozható tömeg.

.

Luxusszínvonalú vezetési kényelem

Luxusszínvonalú vezetési kényelem

Élvezze ki a szuper kényelmes vezetőülésből adódó jobb testtartást és a kevesebb hátfájást, melynek köszönhetően még egy hosszú munkanap során is pihent és figyelmes maradhat. A 9R traktormodelljeink a John Deere ActiveSeat II üléssel kaphatók, amely akár 90%-ban kiküszöböli a hátat megerőltető függőleges mozgást.

Mérce a láthatóság terén

Mérce a láthatóság terén

A láthatóságot illetően semmilyen kompromisszumra nem vagyunk hajlandók. Ez a panoráma kilátással, valamint az opcionális integrált első és hátsó kamerákkal kezdődik, a 360° LED-es világításig bezárólag, amely 24 LED-es munkalámpát tartalmaz, 60%-kal nagyobb lumenben mért kimeneti teljesítményt biztosítva a végleges világítási csomagban.

Intuitív kezelőszervek

Intuitív kezelőszervek

A 9-es sorozat az intelligens működésről szól - a kifinomult mezőgazdasági technológia felhasználásával a traktorok üzemeltetése minden eddiginél egyszerűbb és produktívabb. A kezelőszervek könnyen hozzáférhetőek, a CommandCenter™™ érintőképernyős kijelzőjének rövidített eljárásaival és környezetérzékeny súgójával pedig a navigácó nem is lehetne könnyebb.

Az automatizálás következő szintje

Az automatizálás következő szintje

Az Premium aktiválási funkciók mellett élvezheti az AutoTrac™™ forduló automatizálás, az AutoTrac™ munkagép passzív navigáció, azAutoPath™ és a John Deere Machine Sync funkciók nyújtotta előnyöket.

 • 9R

  Ez a nagy teljesítményű, kerekes traktorcsalád a modellek széles skáláját kínálja, akár 691 LE teljesítményig bezárólag. Az opcionálisan választható HydraCushion™™ mellsőhíd-felfüggesztés kiküszöböli az ugrálást, így Önnek nem kell visszavennie a gázt, amikor a teljesítmény határait feszegeti. A hosszú munkanapok is pihentetőek lehetnek, köszönhetően a tágas és jól felszerelt fülkének, amely akár kényelmes, ActiveSeat™™ II vezetőüléssel is választható.

  9R traktor
 • HydraCushion™ felfüggesztési rendszer

  A HydraCushion™ felfüggesztési rendszer elektronikusan és számítógép-vezérléssel figyeli a traktor funkcióit és, valamint a tengely pozicióját. Ezen adatok alapján az elektromos rendszer automatikusan beindítja a hidraulikus funkciókat, hogy növelje, csökkentse vagy fenntartsa az egyenletes haladást.

  HydraCushion™
 • 9RT

  A 9RT sorozatú traktorok tökéletesen alkalmasak nehéz terhek egyenes vonalú vontatásához laza talajú szántóföldeken, ha nincsenek lejtők vagy emelkedők, a táblavégi fordulóknál pedig elegendő hely áll rendelkezésre a talajt kevésbé megterhelő kényelmes forduláshoz. Az AirCushion™™ felfüggesztés elszigeteli az alvázat az egyenetlen talaj hullámvölgyeitől és gerinceitől, várakozáson felüli magas szintű menetkomfortot biztosítva.

  9RT traktor
 • AirCushion™ futómű felfüggesztés

  Két légpárna és egy megerősített lengéscsillapító nyeli el az ütődéseket. A hatékonyabb lengéscsillapítás az extraerős perselyek beszerelésének köszönhető, amelyek a két lánctalp csuklópontjaként is működnek.

 • 9RX

  Ez a legnagyobb teljesítményre képes 4 lánctalpas traktorunk, amelyet akár 30 391 kg össztömegig fel lehet súlyozni. A gumiheveder teljes nyoma a talajon akár 119%-kal nagyobb, mint a kerekeké, és 42%-kal nagyobb, mint a két gumihevederrel rendelkező modellek esetén. A vonóerő teljes mértékben fennmarad terhelés alatti kanyarodáskor is és minimális talajpadka jön létre a sorvégi barázdákon. A keskeny közlekedési szélességnek, a 40 km/h maximális közúti sebességnek és a 4 oszlopos fülkefelfüggesztésnek köszönhetően könnyű mozogni a parcellák között..

  9RX traktor
 • Masszívan megépítve

  A jelentős teljesítményű kezelése érdekében a fő lánckerék mostantól 20 rögzítőfurattal és erősebb csavarokkal rendelkezik. A meghajtó lánckerék perselyei és görgői is vastagabb anyagból készülnek.

5G sorozat

Ismerje meg a teljes történetet

Ismerje meg a részleteket, amelyek igazán naggyá teszik a 9-es sorozatot– vessen egy pillantást a 9-es sorozat termékbrosúrájára.

Műveleti Központ

Műveleti Központ

A  John Deere Operations Center azonnal összegyűjti a létfontosságú üzemeltetési adatokat az átláthatóság fokozása és a vállalkozás termelékenységének növelése érdekében.

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Fedezze fel a John Deere átfogó szolgáltatási portfólióját.

Precíziós Mezőgazdaság

Precíziós mezőgazdaság

Tudjon meg többet a John Deere precíziós mezőgazdasági technológiája számos alkalmazási területéről és előnyeiről.