Alkatrész logisztika

Alkatrész logisztika

 

Mozgásban tartjuk Önt

Ez az ígéret az Önhöz legközelebbi alkatrészforrással kezdődik: márkakereskedőjével és az általa vállalt teljes szervizelési kötelezettséggel. A fennmaradó alkatrészek beszerzéséről egy megállíthatatlan logisztikai művelet és hatalmas európai alkatrészraktárunk gondoskodik, ahol több mint 300 000 különféle alkatrész kapható következő napi szállítással.

 

 

Márkakereskedői raktár

Márkakereskedői raktár

Tudta, hogy a 10 megrendelés közül 8-at azonnal teljesíteni tud a márkakereskedő? És hogy minden más területen az Európa-szerte 1900 helyszínen megtalálható márkakereskedői csapatunk támogatást biztosít a saját raktárkészletével? A JDParts.com oldalon erről saját maga is meggyőződhet és közvetlenül innen is rendelhet. Mindazonáltal az igényelt termékek 80%-át azonnal útnak indítjuk még késő este is, a betakarítási időszakban.

Európai Alkatrészelosztó Központ

Európai Alkatrészelosztó Központ

Látogatóink azt mondják, hogy soha nem láttak ehhez foghatót. Ez valószínűleg így is van, hiszen volt Ön valaha is egy 12 futballpályányi méretű raktárban? Itt több mint 300 000 különböző alkatrészt tárolunk, a kések csavarjaitól kezdve a 10,7 m-es kombájn szállítócsigáig bezárólag. És ami a legjobb az egészben: a dolgok gyorsan mozognak. Fejlett logisztikai és csomagolórendszereink egy következő napi megrendelés szerinti árut a megrendelés beérkezésétől számított mindössze 2 órán belül képesek leszállítani.

Alkatrész-támogatási központ

Alkatrész-támogatási központ

Korszerű alkatrész-támogatási központ szükséges egy, a miénkhez hasonló kifinomult nemzetközi logisztikai hálózat működtetéséhez. A Stellar csapata gondoskodik arról, hogy az Európában és az Egyesült Államokban található raktárainkból és depóinkból szinte minden alkatrészt ígéretünkhöz hűen szállítsunk le. Egyes esetekben közvetlenül a gyárak teljesítik a gyors megrendeléseket.

Szántóföldi támogatás

Szántóföldi támogatás

A megfelelő alkatrész a történetnek csak egy része. Ahhoz, hogy berendezése gyorsan visszakerülhessen a szántóföldre, márkakereskedőink szakképzett műszaki szakértői minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy segítséget nyújtsanak Önnek. A legújabb John Deere diagnosztikai eszközökkel és szerszámokkal elhárítják a traktor, a kombájn, a szecskavágó vagy a permetezőgép bármely meghibásodását.

Ez is érdekelheti...