Különböző John Deere-gépek között sétáló emberek egy hatalmas szántómezőn.

AZÉRT DOLGOZUNK,
HOGY AZ ÉLET ÖLES LÉPTEKKEL HALADHASSON ELŐRE

Jobban működünk, mint bárki más

Szó szerint életbevágó munkát végzünk. A bizalmukkal megtisztelő emberek és a minket
eltartó bolygó érdekében intelligens, összekapcsolt gépeket hozunk létre, amelyek lehetővé teszik, hogy az életünk öles léptekkel haladjon előre.


A John Deere ügyfelei állnak tevékenységünk középpontjában.

Több mint 180 év tapasztalatára és terabájtnyi precíziós adatokra támaszkodunk, hogy jobban ismerjük őket és üzleti tevékenységüket bárki másnál. Könnyen használható technológiánk biztosítja a helyszínen, a munkavégzés helyén és a mérlegen megjelenő eredményeket. Akadálytalan hozzáférést biztosítunk az alkatrészekhez, a szolgáltatásokhoz és a teljesítmény javítását célzó frissítésekhez a hazaviteltől a becserélésig, valamint világszínvonaló támogatást biztosítunk a berendezés teljes élettartamára, mindig szem előtt tartva a termelékenységet és a fenntarthatóságot.

És sosem felejtjük el, hogy azért vagyunk itt, hogy segítsünk az életnek a haladásban.


Fenntarthatóság

Olyan megoldásokat hozunk létre, amelyek biztosítják az ügyfeleink és a világ különböző közösségeinek megélhetését a jövő generációi számára.

Fenntarthatósági célok

Innováció és technológia

Új gondolkodásmódokat hozunk létre és új eljárásokat fejlesztünk ki. Nem azért, hogy a meglévő helyzetet felborítsuk, hanem hogy olyan, ügyfélorientált megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek egyszerűbb és jövedelmezőbb módon támogatják a munkájukat.

Látogasson el az Innováció és technológia weboldalra

Közösség

Szenvedélyünk ugyanolyan merész, mint az általa ihletett hűség. Ezt a fajta elismerést ki kell érdemelni. Büszkék vagyunk a munkánkra, és jelentős hatást gyakorolunk a közösségeinken belül és szerte a világban.

Tudjon meg többet az állampolgári felelősségvállalásról az egyesült államokbeli weboldalunkon

Vezető szerep

A kiváló vezetők kiválóvá teszik a vállalataikat, és vezérigazgatónk, John May osztja elődei határozott alapelveit, közös értékeinket: a megbízhatóságot, a minőséget, az elkötelezettséget és az innovációt.

Ismerje meg a vezetőinket

A Deere & Company több mint 25 márkából álló portfóliójával innovatív megoldások széles választékát kínálja ügyfelei számára a különböző termelési rendszerekben, a gépek teljes életciklusa során. Az alábbiakban ezekből a márkákból mutatunk be néhányat.

Wirgen logo

Wirtgen

A Wirtgen, a Vögele, a Hamm, a Kleemann és a Benninghoven alkotta Wirtgen Csoport mobil gépmegoldásokat kínál az ügyfelek számára útépítéshez és útfelújításhoz, berendezéseket ásványi anyagok bányászásához és feldolgozásához vagy anyagok újrahasznosításához, valamint aszfalt előállításához. Az öt márka együtt lefedi az űtépítés összes szakaszát, a feldolgozástól a keverésen, a burkoláson át egészen a tömörítésig és a felújításig.

Hagie logo

Hagie

A Hagie története az innovációról és az ösztönös megérzésről szól. Ray Hagie-t a nem hatékony megoldások visszaszorítása és a jobb megoldások megtalálása vezette el ahhoz, hogy a termények permetezésére szolgáló eszközökre összpontosítson. 1947-ben a problémamegoldó szenvedélyének köszönhetően ismerhette meg a világ az első önjáró permetezőgépet. Ez a forradalmi áttörés több értékesítést, gyárbővítést és nemzetközi piacot hozott magával.  A Hagie továbbra is magas permetezőgépeket és címerezőgépeket gyárt.

PLA Logo

PLA

Az alapító Juan Carlos Pla alakította ki Argentínában az első kikötői gabonaemelőket, mielőtt még a vállalat jellegzetes termékét, a magas alvázú permetezőgépet elkezdte volna gyártani. 1978-ra a PLA gyártotta Latin-Amerika első önjáró permetezőgépét, amit később az automata pótkocsirendszer (1993) és a világ első automata kormányzású permetezőgépe (1999) követett. A PLA szemenkénti vetőgépeket és permetezőgépeket gyárt.

Mazzotti Logo

Mazzotti

A Mazzotti család alapított vállalat mára csaknem 75 éves tapasztalattal rendelkezik az önjáró mezőgazdasági berendezések gyártásában. Az ízig-vérig gazdálkodókból álló család szenvedélyes innovátorként és újítóként szerzett hírnevet magának az ügyfek problémáinak megoldása és az igényeknek való megfelelés folyamatos fejlesztése során. A Mazzotti önjáró permetezőgépeket gyárt Olaszországban.

Monosem logo

Monosem

A Monosem több mint 75 éve szállít minőségi precíziós vákuumos szemenkénti vetőgépeket és talajlmegmunkáló gépeket világszerte több mint 80 országba. 1945 óta a Monosem történetét folyamatos termékinnovációk tarkítják. A Monosem régóta vezető szerepet tölt be Franciaországban a precíziós szemenkénti vetőgépek piacán, és termékeit sikerrel vitte a globális piacra is, hiszen mára termékeinek több mint 70%-át exportra gyártja.  A Kansas City-ben (Kansas) található fióktelep az észak-amerikai speciális terménypiacra összpontosít.

A&I Products Logo

A&I Products

1980 óta az A&I  Products vezető gyártóvá és nagykereskedővé vált a mezőgazdasági, gyepgondozó- és ipari berendezések utángyártott cserealkatrészeinek piacán. A működését kis műhelyként és javítóüzemként kezdő A&I  idővel átállt új alkatrészek gyártására, hogy azokat az alkatrészeket, amelyekről megállapítást nyert, hogy javításra szorulnak, újakkal pótolhassák. Mára az A&I A több mint 160 000 különböző cikkszámú alkatrészt kínál számos felhasználásra.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

A Blue River Technology egyetlen egyszerű koncepcióra épít – maximalizál, miközben minimalizál. A Blue River a legújabb innovációkat és technológiákat ötvözi a mezőgazdasági termelés javítása és a bolygót érő káros hatások csökkentése érdekében. A John Deere 400 és 600 sorozatú permetezőgépein elérhető See & Spray Select technológia kifejlesztése is a Blue River nevéhez fűződik. A See & Spray a számítógépes látórendszereket, a gépi tanulást és a robotikát ötvözi, hogy időt és pénzt takarítson meg az ügyfeleknek, amivel fenntartható módon növelhetik nyereségességüket.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

A 2015-ben megalakult Harvest Profit csapata az észak-dakotai mezőgazdasági vidék központjában él és dolgozik. A vállalat célkitűzése, hogy nagyobb rálátást nyújtson a gazdálkodás pénzügyi oldalára. A Harvest Profit számos szoftvereszközt hozott már létre, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a gazdálkodók számára a mezőgazdasági költségek, a nyereség, a gabonamarketing-pozíciók és a leltár nyomon követését. Ezeket a szoftvereket úgy is ismerik mint „az igazán hozzáértő gazdálkodók szoftverei", vagyis azoknak szól, akik gazdálkodói üzleti tevékenységüket egész évebn folytatják. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

A Bear Flag Robotics célkitűzése, hogy növelje a globális élelmiszertermelést, miközben gépautomatizálással csökkenti az élelmiszer-előállítás költségeit. A vállalat önvezető technológiát gyárt mezőgazdasági traktorok számára, növelve a biztonságot, a megbízhatóságot és a jövedelmezőséget a gazdaságokban. A Bear Flag Robotics vállaltot 2017-ben alapította Aubrey Donellon és Igino Cafiero a Szilícium-völgyben. Donelloni és Cafiero kapcsolata a John Deere vállalattal 2019-ben kezdődött a John Deere Startup Collaborator program keretében, a felvásárlást pedig 2021-ben jelentették be.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

A Kreisel 2014 óta számít vezető innovációs vállalatnak, amelynek központi termékei az általa kifejlesztett merülőhűtéses elektromos akkumulátormodulok és -egységek. A vállalat egyedülálló kínálattal rendelkezik akkumulátortechnológiai és az akkumulátoros töltőinfrastrukturához tartozó termékekből, emellett globális ügyfélbázist alakított ki számos különböző felhasználói piacon, beleértve a haszongépjárműveket, a nem közúti járműveket, a tengeri járműveket, az e-motorsportokat és más nagy teljesítményű felhasználási területet is. A vállalatot három testvér, Johann, Markus és Phillips Kreisel alapította Rainbach im Mühlkreisban, Ausztriában.