M700/M700i sorozat

M700(i) sorozat

Tökéletes. Önnek.

A háromféle, 2400-4000 literes tartályméretet, valamint a két vagy három részre összecsukható, 18-30 méteres szórókeretet magában foglaló M700(i) sorozatban biztosan akad olyan változat is, amely optimálisan használható éppen az Ön gazdaságában. Válassza ki saját permetezőgépét, és tökéletesítse azt saját permetezési feladatához: válassza az M700i sorozatot ISOBUS rendszerrel vagy számos egyéb extrával!

 

Egyszerű kézi kezelőszervek

Egyszerű kézi kezelőszervek

A megbízható kézi szelepek egyszerűek és üzembiztosak, mivel kevés olyan alkatrészt tartalmaznak, amely elromolhat vagy karbantartást igényelhet. Szeretne még több extra funkciót? Válassza AutoFill vagy AutoDilute opcióinkat!

Alacsony súlypont

Alacsony súlypont

Az M700(i) ugyanúgy megállja a helyét a közúton is, ahogy a szántóföldön. Az alacsony súlypont és az egyenletes súlyelosztás példaszerű közúti teljesítményt biztosít.

A szórófejek egymástól független vezérlése

A szórófejek egymástól független vezérlése

Az egyedi szórófej-ellenőrzés pontosabb, csökkenti a ráfordítási költségeket, növeli a terméshozamot és segít megvédeni a környezetet a túladagolás vagy az aluladagolás csökkentése révén.

TerrainControl™ Pro és TerrainCommand™ Pro

TerrainControl™ Pro és TerrainCommand™ Pro

A TerrainControl™ Pro és a TerrainCommand™ Pro használatával a szórókeret mindig ott helyezkedik el, ahol az optimális lefedettség érdekében lennie kell. Az adott célra tervezett hibrid módú szenzorok segítenek a szórókeret szabályos elhelyezésében – fenntartják az állandó permetezési magasságot, csökkentve az elsodródást, nagyobb sebességet biztosítva és csökkentve a kezelői stresszt.

Zárt átviteli rendszer csatlakozás

Zárt átviteli rendszer csatlakozás

A kezelő semmilyen növényvédőszerrel nem érintkezik, mivel a permetező bármilyen zárt átviteli rendszerhez könnyen csatlakoztatható. A növényvédőszer-gyártók által széles körben alkalmazott adapternek köszönhetően a növényvédőszerek tárolói közvetlenül csatlakoztathatók a biztonságos feltöltés és az öblítés érdekében.

MODELLPERMETLÉTARTÁLYA SZÓRÓKERET SZÉLESSÉGESZIVATTYÚTELJESÍTMÉNY

2400 l

18-33* m

280 l/min

3200 l

18-33* m

280 l/min

4000 l

18-33* m

280 l/min

*Lépjen kapcsolatba kereskedőjével további információkért.