John Deere precíziós technológia a gyepápolásban

Növénygondozóként, gyepgondozóként vagy professzionális tájépítészként egyre magasabb környezetvédelmi és működési hatékonysági követelményekkel szembesül. A gyepápoló berendezésekhez kifejlesztett John Deere precíziós technológiák könnyen használható megoldásokat kínálnak, amelyek segítenek a karbantartási tevékenységek hatékony tervezésében, nyomon követésében és elemzésében. Az év során összegyűjtött kulcsfontosságú információkkal Ön időben, tájékozott döntéseket hozhat a jövedelmezőbb és fenntarthatóbb gyep- és talajgondozási műveletek biztosítása érdekében.

Optimalizált erőforrás-kezelés

Az innovatív gyepgazdálkodási technológiák hasznos információkat nyújtanak a gép használatáról és a ráfordításokról a jobb költségátláthatóság és a megalapozott döntéshozatal érdekében. 

boundaryprecision-turf-guide

Gondtalanul fenntartható

A precíziós gyeptechnológia jelentősen csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, és megelőzheti a bemenetek, például a műtrágya és a vegyszerek túlzott kijuttatását a fenntarthatóbb talajgondozás érdekében.

Precíziós technológia a gyepápolásban Hatékonyabb műveletirányítás

A John Deere Precision Turf valós időben köti össze a gépeket, a területeket és a munkaerőt. A jobb döntéshozatal érdekében könnyen hozzáférhetővé teszi összes releváns vezetői információt, és segíti Önt a nyereséges és fenntartható üzleti tevékenység működtetésében.

connect

Kapcsolat

guidance

Útmutató

manage

Gazdaságirányítás

A valós idejű gépinformációk kulcsa a hálózatba kapcsolhatóság. A JDLink™ a John Deere telematikai megoldása, amely megkönnyíti a gépadatok automatikus áramlását a hálózatba kapcsolt gép és a John Deere Operations Center™, az internet alapú gazdaságirányítási platformunk között.

           

gépek-teljesítményének-nyomon-követése

Gépek teljesítményének nyomon követése

A valós idejű gépadatok, például az alapjárati, a vonulási és a munkaórákra bontott felhasználási adatok jelzik a gép teljesítményét, és megalapozzák a gép optimalizálását.

felügyelje-a-gépek-helyzetét-élőben

Felügyelje a gépek helyzetét élőben

Ezen túlmenően bárhonnan és bármikor valós időben követheti nyomon a gépflottához tartozó minden gép pozícióját, így tudni fogja, hol dolgoznak a kollégái, és hogyan haladnak a feladatok elvégzésével.’

alacsonyabb-karbantartásigény

Csökkentse a karbantartási költségeket és az állásidőt

A valós idejű gépadatok megkönnyítik, hogy Ön az ütemezések szerint végezhesse el a karbantartásokat, és proaktívan tervezhesse meg a szükséges munkálatokat, hogy a gépei mindig megbízhatóan startra készen állhassanak.

 • JDLink™ R Modem

  Minden golfpálya-berendezés esetén alapfelszereltség az R-modem a gépeink használata, például a ProGator 2030A HD200 CE GPS Precision Sprayerrel végzett permetezés, közben gyűjtött gépadatok és az agronómiai adatok feltöltése érdekében.

  A kinyerhető adatok köre változhat a gép típusa és a gép kora függvényében.

  jdlinkr-modem
 • JDLink™ M Modem

  A TerrainCUT™ 1500 és 1600 sorozatok az új M-modemmel vannak felszerelve, amely a professzionális helyben megforduló fűnyírók esetében utólagosan beszerelhető készletként is elérhető. A beépített antennával rendelkező M-modem könnyen felszerelhető a JDLink-előkészítéssel nem rendelkező gépekre is, de még a nem John Deere által gyártott gépek is a flottához* kapcsolhatóak.

  * A kinyerhető adatok köre változhat a gép típusa és a gép kora függvényében.

  jdlink-m-modem

 

Kapcsolatfelvétel

           

Precíziós irányítórendszerünk automatikusan csökkenti a kihagyásokat és az átfedéseket. Ez segít minimalizálni a műtrágya, a vegyszerek és a vetőmagok bemeneti költségeit, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és mérsékli a kezelő fáradtságát.

starfire-vevőegység

StarFire™ vevőegység

A John Deere navigációs rendszerek a StarFire™ antennánál kezdődnek. A kivételes lefedettség érdekében akár négy korrekciós jelet is nyomon tudnak követni, és a megbízható és pontos navigáció érdekében automatikusan átváltanak a lehető legjobb geostacionárius műholdjelre.

 • Univerzális kijelzők

  A nevében minden benne van: az univerzális kijelzőink többféle gépen is bevethetőek, amelynek köszönhetően egész évben használhatóak. A dokumentáció, a változtatható dózisú kijuttatás és a vezeték nélküli adatátvitel mind az alapfelszereltség része.

  univerzális-kijelzők
 • 4240 univerzális kijelző

  A 4240 kijelző 21,3 cm-es érintőképernyővel rendelkezik, valamint ellenáll a víznek és a pornak (IP65).

  4240-univerzális-kijelző
 • 4640 univerzális kijelző

  Ugyanazokra a funkciókra képes, mint a 4240, de nagyobb, 25,4 cm-es érintőképernyővel rendelkezik és alkalmas a parcellán belüli adatmegosztásra.

  4640-univerzális-kijelző
 • G5 Universal

  A G5 Universal ellenáll a víznek és a pornak (IP65), valamint full HD felbontást, extra memóriát, valamint megnövelt processzorteljesítményt kínál. Jelenleg ezek az elérhető legfejlettebb kijelzőink.

  g5-universal
 • G5Plus Universal

  Ugyanazokra a funkciókra képes, mint a G5 Universal, de a G5Plus Universal 32,5 cm-es kijelzővel rendelkezik, amely 33%-kal nagyobb kijelzőméretet jelent.

  g5plus-universal

AutoTrac™

Az AutoTrac™ kéz nélküli kormányzás lehetővé teszi a gyorsabb, kevesebb stresszel járó mozgást, miközben csökkenti az átfedéseket és a kihagyásokat. Könnyedén megművelhet egyenes, hajlított és körkörös nyomvonalakat, még alacsony látási viszonyok között is. Próbálja ki egyszer az AutoTrac-et™, és soha nem akar majd váltani.

autotrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

A már jól bevált automata kormányzási megoldásunk számos gépen alkalmazható. A könnyű felszerelésnek köszönhetően az ATU300 kevesebb mint 30 perc alatt átszerelhető egyik gépről a másikra.

 

Kapcsolatfelvétel

           

A John Deere Operations Center™ az a felület, ahol biztosított az agronómiai és a munkával kapcsolatos információk gyűjtése és megjelenítése. Az azonnali hozzáférés az összes lényeges információhoz elősegíti a tényeken alapuló döntések gyors és könnyű meghozatalát.

gyorsabb beállítás-sebesebb beállítás

Gyorsabb beállítás

Sok időt takaríthat meg a gépek, kezelők és határok beállításával a John Deere Operations Centerben™, hogy minden munkát jól előre megtervezhessen.

gondtalan felügyelet - egyszerű felügyelet

Gondtalan felügyelet

Küszöbölje ki a késéseket és hibákat a feladatok és gépek helyének szükség szerinti előhívásával, és valós időben, bármilyen eszközről kövesse nyomon a teljesítményt.

hatékony-betekintések-helyspecifikus gazdálkodás

Hatékony betekintések

Elemezze könnyedén a gépek és alkalmazások hatékonyságát és teljesítményét, és érjen el jelentős javulást a teljesítmény, a pénzügyi ellenőrzés és a fenntarthatóság terén.

john-deere-operation-center

John Deere Operations Center™

A John Deere Operations Center™ egyetlen központi helyen kapcsolja össze Önt a gépeivel és a műveleteivel. A John Deere Operations Centerben™ található tervezési és elemzési eszközök segítenek az időszerű, tényeken alapuló döntések meghozatalában.

* Csak az Egyesült Királyságban és Írországban érhető el. Hamarosan Európa többi részén is elérhető.

 

Kapcsolatfelvétel

           

professzionális-tájépítők

Nélkülözhetetlen a professzionális tájépítők számára

Az Operations Center™ vagy az Operations Center™ App segítségével valós időben csatlakoztathatja gépeit, területeit és munkaerejét a nyilvántartás egyszerűsítése, a jelentések gyorsítása és az adatokhoz való folyamatos hozzáférés érdekében. Az élő pozicionálás, a proaktív szerviz és az automatizált gépek csökkentik a kiadásokat, egyben növelik a környezeti teljesítményt.

növénygondozó

Alapvető fontosságú a mai növénygondozó gazdák számára

Növénygondozóként Ön az Operations ™ Centert vagy az Operations ™ CenterApp alkalmazást használja, hogy valós időben összekapcsolhassa a gépeket, a zöldségeket és a munkaerőt. Ez lehetővé teszi az egyszerűsített rögzítést, a gyorsabb jelentéskészítést és a mobil hozzáférhetőséget. Az élő helymeghatározás, a proaktív szerviz és az automatikus kormányzás is előnyösen hat a költségek csökkentésére és a fenntarthatóság megerősítésére, a működési kiválóság fenntartása mellett.

gyorsindítás

Gyorsindítás kérése szakértőtől

Tanuljon szakemberektől! Beszéljen a helyi márkakereskedő precíz gyepgazdálkodási szakértőjével a beállítások gyors elvégzése és az előnyök mihamarabbi kihasználása érdekében!

teljes-termékismertető-letöltése

Ismerje meg a teljes történetet

Minden tényt, minden tudnivalót, és információt arról, hogyan kezdje el – megtalál a Precíziós gyepgazdálkodási Technológia termékismertetőben.