Kombájn betakarítógépek

ÜDVÖZÖLJÜK A BETAKARÍTÁS JÖVŐJÉBEN

Manapság a kiszámíthatatlanság kezelése vált az új normává. Az már nem elég, hogy rendelkezik egy nagyszerű kombájnnal. Teljes betakarítási megoldásra van szüksége. Kivételes teljesítmény. Intelligens gazdálkodási technológia. Sziklaszilárd támogatás. És még sok más...

 

Ismerje meg a betakarítás sztárjait. Három kombájnsorozat: T, S és X. Többféle cséplési és elválasztási technológiából álló kínálat különböző méretű műveletekhez.
A sikeres betakarításhoz mindnyájan ugyanazt a fejlett technológiát és szakszerű márkakereskedői támogatást veszik igénybe.

Modellek

X sorozat: 100 tonna/óra*

A modern kombájn újragondolva. Ez esetben nem csupán a hatalmas teljesítményről van szó. A lényeg a hatékony tervezés. A piacon kapható kombájnok közül a legszélesebb vázzal a következő szintre emeli a teljesítményt.A piacon megtapasztalható legszélesebb kombájnfelépítményének köszönhetően a teljesítmény a következő szintre lép.

Modell

S sorozat: 75 tonna/óra*

Egyszerű kialakítását, masszív felépítését és megbízható teljesítményét mindenhol kedvelik a gazdák. Az S sorozatú kombájnok sikerének titka a piac legnagyobb rotorjának köszönhető kíméletes terménykezelés.

Hevederes vágóasztalok

T sorozat: 50 tonna/óra*

A legnagyobb magelválasztó felület a piacon elérhető összes szalmarázó ládás kombájn közül. Egyedülállóan konfigurált, többdobos cséplő- és elválasztó rendszere verhetetlen szalmaminőséget biztosít. Egy ilyen kompakt kombájnhoz képest a teljesítménye semmihez sem fogható.


Átfogó betakarítási megoldások

Fedezze fel átfogó betakarítási megoldásainkat.
Kivételes teljesítmény. Könnyű kezelhetőség. Költséghatékonyság. És fenntarthatóság.

 • TELJESÍTMÉNY

  HATALMAS TELJESÍTMÉNY

  A DLG tesztjei, valamint a Profi és a Traction magazinok bemutatják, hogy kombájnjaink hány tonna szállítására képesek óránként.

  <1% VESZTESÉGEK

  Amikor Ön több száz hektáron arat, a kis fejlesztésekkel tehet még több pénzt a bankba.

  TELJESÍTMÉNY
 • KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

  ÚJ GENERÁCIÓS KIJELZŐK

  A nagy felbontású érintőképernyős, óriási G5Plus kijelzők nagy teljesítményű integrált szoftvert tartalmaznak, hogy Ön könnyen végezhesse a betakarítást.

  p>

  EGYSZERŰ AUTOMATIZÁLÁSI ESZKÖZÖK

  Intuitív, és csak minimális tanulásra van szükség. Ön óránként több hektárral végezhet, kevesebb stressz és kisebb veszteség mellett.

  KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG
 • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

  INFLÁCIÓBIZTOS SZERVIZELÉS

  A javítási költségeket korlátlanul fedező, fix árú PowerGard™ szervizszerződés még nagyobb lelki nyugalmat biztosít, és jelentős potenciális megtakarításokat eredményez.

  INGYENES, IDŐTAKARÉKOS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

  Távolról felügyelheti a gépeit, előre megtervezheti a munkáját, és növelheti a betakarítás hatékonyságát.

   

  KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
 • FENNTARTHATÓSÁG

  HARVESTLAB TERMÉNYBELTARTALOM-MÉRÉS

  Valós idejű fehérjemérés a tápanyag-gazdálkodással, a vetőmagfajták kiválasztásával, valamint a termények forgalmazásával és tárolásával kapcsolatos megalapozott döntések meghozatalához.

  TELJESEN INTEGRÁLT FELÜGYELET

  A John Deere Operations Center™ 200 szoftverpartnerrel áll kapcsolatban a mezőgazdasági ágazatban egyedülálló felügyeleti szint elérése érdekében.

  FENNTARTHATÓSÁG

Egy csapat: X Sorozat!

A meglévő kombájnjaikhoz képest 30%-os termelékenységnövekedés jelentős ösztönzést jelentett Baltic Agrar multinacionális mezőgazdasági vállalat számára, amikor az X sorozat kombájnjai mellett döntöttek.

A jövő az első

A hevederes vágóasztalok nagyobb teljesítményt nyújtanak, kevésbé érzékenyek a változó szántóföldi körülményekre, és csendesebb működést tesznek lehetővé. 27 S és T sorozatú kombájnok tulajdonosait látogattuk meg Európa-szerte, és összehasonlító tesztet végeztük a csigaadapterek használatával, hogy megtudjuk, véleményük szerint érdemes-e volt-e beruházniuk a fejlesztésbe.

Kapcsolódó témák

Terménybeltartalom-mérés

Terménybeltartalom-mérés

A John Deere HarvestLab valós időben méri a fehérjetartalmat. Támogathatja Önt a tápanyag-gazdálkodásra,
a vetőmagfajták kiválasztására, valamint a termények forgalmazására és tárolására vonatkozó megalapozottabb döntések meghozatalában.

Connected Support

Connected Support

Tudja meg, kereskedője hogyan használja a JDLink™ Connectivity programot a betakarítási logisztikát javító távfelügyeleti szolgáltatások nyújtása érdekében.

Intelligens gazdálkodás

Intelligens gazdálkodás

A technológia segíthet a betakarítási adatok felhasználásában a következő szezonra vonatkozó vetés és telepítés megtervezéséhez.

*Teljesítménytesztek:
X sorozat – Profi szántóföldi teszt, 2020.10. (www.profi.de)
S sorozat – A John Deere által 2021 júliusában La Rochelle-ben (Franciaország) és 2021 augusztusában Aalborg-ban (Dánia) végzett belső szántóföldi teszt
T sorozat – Profi szántóföldi teszt, 2020.10. (www.profi.de)