Kombájnok

Kulcs a kiválósághoz: a DeereNA kombájn

T5, T6, S7 és X9 kombájnjaink mostantól mind az X9 új stílusával és fülkéjével rendelkeznek, beleértve a masszív, nagy felbontású G5Plus kijelzőt is. Az új, hatékony JD9X és JD14X motorok a HarvestMotion™ és a Harvest IPM technológiával biztosítják az Ön előrehaladását, és a teljes kombájncsaládunkra jellemző sokoldalú adapterek és nagy sebességű gabonakezelési képességek garantálják, hogy gazdálkodási potenciálja megfeleljen az Ön céljainak.

Modellek

X9 kombájnok

Érje el a legnagyobb betakarítási céljait az X9 zászlóshajó kombájnunkkal, amely a legmodernebb prediktív automatizálással és a legújabb technológiai frissítésekkel rendelkezik.’ Fedezze fel a betakarítást a kiválóság és a hatékonyság új szintjére emelő funkciókat.

Modell

S7 kombájn

Az S7 fejlett technológiájának – például a Harvest Settings Automation és a Predictive Ground Speed Automation rendszereknek – köszönhetően mostantól bármely kezelő szakértői szinten dolgozhat. Fedezze fel az S7 kombájn korszakalkotó betakarítási technológiáját.

Hevederes vágóasztalok

T5 | T6 kombájnok

Élvezze a széles körű kilátást, a csendes fülkét, az opcionális luxusüléseket és a nagy felbontású digitális munkaterületet. A T5 és T6 többdobos szalmarázó ládás kombájnjaink hatékony betakarítási innovációkat biztosítanak a prémium fülke kényelmében.

Kapcsolódó témák

Terménybeltartalom-mérés

Terménybeltartalom-mérés

A John Deere HarvestLab valós időben méri a fehérjetartalmat. Támogathatja Önt a tápanyag-gazdálkodásra,
a vetőmagfajták kiválasztására, valamint a termények forgalmazására és tárolására vonatkozó megalapozottabb döntések meghozatalában.

Connected Support

Connected Support

Tudja meg, kereskedője hogyan használja a JDLink™ Connectivity programot a betakarítási logisztikát javító távfelügyeleti szolgáltatások nyújtása érdekében.

Intelligens gazdálkodás

Intelligens gazdálkodás

A technológia segíthet a betakarítási adatok felhasználásában a következő szezonra vonatkozó vetés és telepítés megtervezéséhez.