Kombájnok

HarvestStars22

VÁLASSZON CSÚCSMODELLT A BETAKARÍTÁSHOZ

Talán itt az ideje megtapasztalni, hogy milyen egy 2022-es John Deere kombájn? A nagy teljesítmény, az átfogó üzemidő-támogatás, a prémium kényelem és az erős precíziós mezőgazdasági eszközök verhetetlen kombinációját kínálva új szintre emelik a betakarítást.

W sorozat

W sorozat

A W sorozat nemcsak növeli a termelékenységet és a hatékonyságot, hanem jobb szem- és szalmaminőséget is biztosít a sok intelligens részletnek köszönhetõen, mint például a nagy  660 mm-es cséplődob, a szekcionált dobkosár, 10 verőléc és a gyorsállítású cséplésfokozó.

T sorozat

T sorozat

A T sorozat mindezt tudja: egyenletes anyagáram, amely kedvezően hat a szemekre és a szalmára, a piacon kapható szalmarázóládás kombájnok közül a legnagyobb leválasztási területtel rendelkező betakarítógép, amely új Tangential Plus szeparátorral van felszerelve és a tágas fülke, amely új szabványokat állít fel a kényelem tekintetében.

S sorozat

A 75 TONNA TELJESÍTMÉNYŰ KOMBÁJN

AUTOMATIKUS. . . A vadonatúj S700-as modell az "igazi" automatizált kombájn. Egyesíti magában mindazt a tapasztalatot, amit a világ egyik legnagyobb kombájngyártójaként szereztünk. Mérnökeink és vevőink együttműködésének eredményeként fejlesztettük ki. Forradalmi a termelékenység, szemminőség és a csökkentett szemveszteség tekintetében.

X9

X9-es sorozat . Az 100 tonnás kombájn

Több, mint 100 tonna óránként. Kevesebb, mint 1% veszteség. Ez nem a hatalmas teljesítményről szól. Hanem a hatékony tervezést testesíti meg. A piacon található legszélesebb kombájnként az X9 alacsony energiájú cséplést, leválasztást és tiszítást biztosít.