Önjáró takarmánybetakarító gépek

Válassza a John Deere takarmánybegyűjtő gépet, és Ön nem csupán egy világklasszis gép vásárlásába fektet be, Hanem egy csapathoz is csatlakozik. Egy olyan csapathoz, amely világszínvonalú szervizt és támogatást nyújt, hogy Ön megállás nélkül szecskázhasson. És ez még nem minden. Valami extrát is kaphat alapfelszereltségként: a John Deere felülmúlhatatlan hírnevét. Egy cég. Egy név. 1837 óta.

8000-es sorozat

Vásárlóink egyértelműen meghatározták az új 8000 sorozat jellemzőit. Világelső teljesítmény az alábbi hat fő területen: teljesítmény-hatékonyság, silóminőség, kényelem, megbízhatóság, vonóerő és költséghatékonyság. Ez óriási kihívást jelentett. De meggyőződésünk, hogy sikerült.

Csak győzze feldolgozni!

Csak győzze feldolgozni!

KIVÁLÓ magfeldolgozás 3-tól 29 mm LOC-ig bármilyen szárazanyag esetén

HarvestLab 3000:

HarvestLab 3000:

A termény nedvességtartalma akár 20%-kal is eltérhet ugyanazon a szántóföldön, ami eltérő szecskaméretet igényel a siló ideális, oxigénmentes tömörítéséhez. A HarvestLab 3000 John Deere takarmánybetakarítóra szerelve a szárazanyag tartalom alapján automatikus szecskaméret-szabályozást biztosít.

GARANTÁLTAN NAGYOBB TELJESÍTMÉNY.

GARANTÁLTAN NAGYOBB TELJESÍTMÉNY.

A DURA LINE RÉVÉN

A John Deere Dura Line nagy kopásállóságot biztosító béléslemezei most három összeállításban elérhetőek. A betakarítás által támasztott követelményektől függetlenül, minden igény kielégítésére van megoldás. És mindegyik esetben garantált* a 3 000 motorüzemóra vagy az 5 év használat: amelyik előbb teljesül. A Dura Line-nal többre képes. Garantált.

* A garancia nem vonatkozik az állókésre, a késekre, a késtartókra, a sima hengerkaparókra.

Érdeklődjön a hivatalos John Deere forgalmazónál!