Önjáró szecskázógépek - szecskázásra tervezve

8000 sorozatú önjáró szecskázó

8000 sorozatú önjáró szecskázó

A 8000-es sorozatot arra terveztük, ami a legfontosabb: hogy Ön hatékonyabban, több és jobb minőségű silótakarmányt állíthasson elő. Tapasztalja meg a megbízhatóan kiváló vágási teljesítményt a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett.

9000 sorozatú önjáró szecskázó

9000 sorozatú önjáró szecskázó

A 9000-es sorozatú önjáró szecskázógépek csúcsminőségű terményelemzési és dokumentációs képességekkel, páratlan takarmányminőséggel, kivételesen robusztus szemroppantóval és kiváló motorokkal készen állnak arra, hogy egy magasabb szintre lépjenek.

Vadonatúj 8000-es sorozat

Három új modell: Tekintse meg új 8100-as, 8200-as és 8300-as önjáró szecskázókat – most még több lóerővel, a 9000-es sorozat stílusához közelítő formatervezési frissítéssel és továbbfejlesztett, nagy teljesítményű John Deere Premium szemroppantóval.

Óriási kedvezmények várják

Csupán korlátozott ideig három különleges modellt állítottunk össze Önnek, amelyekkel jelentős, akár 20 000 € megtakarítást érhet el. Tekintse meg azokat és találja meg az Önnek megfelelőt.

Fű adapterek

Fű adapterek

Az alapos, nagy hatékonyságú fűgyűjtéshez a 6X9-es és az R sorozatú felszedők közül választhat.

Kukorica adapterek

Kukorica adapterek

A 300plus és 400plus kukorica adapterek világszerte híresek nagy kapacitásukról, megbízhatóságukról és alacsony karbantartási igényükről.

Teljesnövény-adapterek

Teljesnövény-adapterek

A teljesnövény-silótakarmány betakarítása nem is lehetne jobb, mint a Zürn ProfiCut adapterekkel.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Érjen el valós idejű szecskázási és hígtrágya-elemzést és végezzen helyszíni kiigazításokat az azonnali, rendkívül pontos adatok alapján, amelyet menet közben, infravörös-közeli visszaverődési (NIR) érzékelő-technológia használatával gyűthetők.

Alkatrészkatalógus

Alkatrészkatalógus

Bármely gyártmány, bármely modell, bármely kor. Az alkatrész, amire szükséges van, a John Deere kereskedőjétől. Állattenyésztés, erdészet, kert és műhely igények. Fedezze fel kibővített portfóliónkat.