Tartozékok karbantartása és műhely

Tartozékok, karbantartás és műhely

Üdvözöljük a John Deere kiegészítők világában!

A kisméretű, 3 amperes biztosítéktól kezve a bonyolult rádió-áramkörökig bezárólag kiegészítőink kínálatában látni fogja, hogy ugyanúgy ügyelünk a részletekre és a minőségre.

A John Deere kiegészítők széles választékát kínálja Önnek, több mint 60 termékkategóriával:

  • Rádiók
  • Karbantartási akkumulátortöltők
  • Nedvességmérők
  • Rakománykezelés
  • Üzemanyagtartályok, tölcsérek és mérőkannák
  • Munkalámpák
  • Alsó és felső csuklós mechanizmus
  • Üléshuzatok
  • Padlóburkolatok
  • és még sok más alkatrész!

Jelentős beruházásokat valósítunk meg annak érdekében, hogy rendszeresen bővítsük a megvásárolható John Deere kiegészítők kínálatát az Ön számára.

Szánjon rá egy kis időt és nézze át a John Deere kiegészítők legújabb katalógusát vagy keresse fel a John Deere márkakereskedőjét, hogy többet megtudjon erről az egyre növekvő választékról.

Tudjon meg többet a magasnyomású mosókról

Magasnyomású mosók

A hideg és meleg víz elektromos és benzines magasnyomású mosók teljes választéka.

Ipari akkumulátorok

Az ipari akkumulátorok gyártójaként az elhasznált elemekről és akkumulátorokról szóló 2009. évi rendelet alapján, mi, a John Deere Limited ólomsavas, lúgos és lítium akkumulátorokat gyártunk. Nem közvetlenül a végfelhasználóknak szállítunk; ezért márkakereskedői hálózatunk felajánlja, hogy kezelésre és újrahasznosításra ingyenesen visszaveszi a végfelhasználók részére leszállított elhasznált ipari akkumulátorokat. A végfelhasználóknak ezt minden naptári évben meg kell tenniük, amikor új ipari akkumulátorokat hoznak forgalomba. Ha márkakereskedőink bármelyike kéri tőlünk az ipari akkumulátorok visszavételét, akkor fel kell venniük a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal. Meg fogunk állapodni az elhasznált ipari akkumulátorok visszaszállításához, megfelelő kezeléséhez és újrahasznosításához szükséges intézkedésekről.

 

Gépjármű akkumulátorok

A gépjármű akkumulátorok gyártójaként az elhasznált elemekről és akkumulátorokról szóló 2009. évi rendelet alapján, mi, a John Deere Ltd biztosítottuk a lehetőséget márkakereskedői hálózatunk számára, hogy a végfelhasználóktól (pl. garázsok, autótemető, elhasználódott járművek engedélyezett kezelő létesítményei, polgári létesítmények stb.) hulladékkezelés és újrahasznosítás céljából díjmentesen és ésszerű időn belül összegyűjtsék a gépjármű akkumulátorokat. Ezt minden naptári évben meg kell tenniük, amikor új gépjármű akkumulátorokat hoznak forgalomba.

Ha márkakereskedői hálózatunk kéri tőlünk a gépjármű akkumulátorok visszavételét, akkor fel kell venniük a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal. Meg fogunk állapodni az elhasznált gépjármű akkumulátorok összegyűjtéséhez, megfelelő kezeléséhez és újrahasznosításához szükséges intézkedésekről.