Hosszabbított garancia erdészeti gépekhez

Forest Machine in the forest

 

Meghosszabbított garancia opciók: Védje gépeit

Ha a gépeit a hosszabbított garancia opcióval védi, akkor vállalkozása számára biztosítja a gépek egyenletes üzemidejét és non-stop csúcsteljesítményét, ami nélkül nem lehet sikeres.

John Deere machines

5 év/12 000 üzemóra hosszabbított garancia a forwarderekre, harveszterekre és betakarítógép-fejekre.

Döntse el – Mi a legjobb Önnek?

A hosszabbított garancia az erdészeti gépekre vonatkozó, a standard garancián túlmutató széles körű garancia, amely biztosítja a gép tulajdonosának a hasznos üzemidőt és a kiszámítható költségeket. Vonatkozik az alkatrészekre és a munkaerőre, kivéve bizonyos kopóalkatrészeket és karbantartási elemeket, az adott csomag szerint.

Hajtásláncos, hidraulikus alapgép

Erőátvitelt és hidraulika rendszert lefedő

Védje gépeit és biztosítsa nyugalmát az erőátvitel és hidraula rendszert lefedő hosszabbított garancia opcióval. Ez az opció mind a forwardereknél mind a harvesztereknél elérhető. Vonatkozik a gép összetett, drága alkatrészeire mint például a motor, erőátvitel és hidraulika rendszer.

Átfogó alapgép

Teljes alapgépet lefedő

 A teljes alapgépet lefedő hosszabbított garancia opció szinte minden alkatrészt lefed, hogy ön nyugodt lehessen. Forwarderekre és harveszterekre egyaránt elérhető.

Betakarítógép-fej

Teljes betakarítófejet lefedő

A teljes betakarítófejet lefedő hosszabbított garancia szinte minden alkatrészt lefed. A 400-as és 200-as Waratah fejekhez vásárolható.

Összehasonlítás: Erőátvitel és hidraulika rendszer garancia, szemben a teljes alapgépet lefedő garanciával

LEÍRÁSERŐÁTVITEL ÉS HIDRAULIKA RENDSZER HOSSZABBÍTOTT GARANCIATELJES ALAPGÉPET LEFEDŐ HOSSZABBÍTOTT GARANCIA

Motor

Erőátvitel

Kormányzás és fékek

váz

Hidraulika rendszer

Elektromos rendszer

Kabin

John Deere kiterjesztett garancia

Védje gépét és vállalkozását hosszabbított garanciával

A hosszabbított garancia az erdészeti gépekre vonatkozó, a standard garancián túlmutató széles körű garancia, amely biztosítja a gép tulajdonosának a hasznos üzemidőt és a kiszámítható költségeket.

Vonatkozik az alkatrészekre és a munkaerőre, kivéve bizonyos kopóalkatrészeket és karbantartási elemeket, az adott csomag szerint.