Kiterjesztett garancia erdészeti gépekhez

Forest Machine in the forest

 

Meghosszabbított garancia opciók: Védje gépeit

Ha a gépeit a kiterjesztett garancia opcióval védi, akkor vállalkozása számára biztosítja a gépek egyenletes üzemidejét és non-stop csúcsteljesítményét, ami nélkül nem lehet sikeres.

John Deere machines

5 év/12 000 üzemóra kiterjesztett garancia a továbbítógépekre, betakarítógépekre és betakarítógép-fejekre.

Döntse el – Mi a legjobb Önnek?

A kiterjesztett garancia az erdészeti gépekre vonatkozó, a standard garancián túlmutató széles körű garancia, amely biztosítja a gép tulajdonosának a hasznos üzemidőt és a kiszámítható költségeket. Vonatkozik az alkatrészekre és a munkaerőre, kivéve bizonyos kopóalkatrészeket és karbantartási elemeket, az adott csomag szerint.

Hajtásláncos, hidraulikus alapgép

Hajtásláncos, hidraulikus alapgép

Védje gépeit, és biztosítsa nyugalmát a hajtásláncos, hidraulikus alapgép opcióval. Ez az opció a továbbító és betakarító alapgépek esetében érhető el. Vonatkozik a gép legösszetettebb és legdrágább alkatrészeire, például a motorra, a hajtásláncra és a hidraulikus alkatrészekre.

Átfogó alapgép

Átfogó alapgép

Az átfogó alapgép opció szinte minden alkatrészt lefed, hogy Ön nyugodt lehessen. Betakarító és továbbító alapgépekhez elérhető opció. 

Betakarítógép-fej

Átfogó betakarítófej

Átfogó betakarítógép-fej opció a hosszirányú betakarítógép-fejekhez. Átfogó lefedettséget biztosít szinte az összes részegységre. A 400 és 200 Waratah fejekkel alkalmazható. 

Összehasonlítás: Átfogó alapgép és hajtásláncos, hidraulikus alapgép

LEÍRÁSHajtásláncos, hidraulikus alapgépÁtfogó alapgép

Motorra

Hajtásláncos

Kormányzás és fékek

váz

Hidraulika

Elektromos

Kezelőtér

John Deere kiterjesztett garancia

Védje gépét és vállalkozását kiterjesztett garanciával

A kiterjesztett garancia az erdészeti gépekre vonatkozó, a standard garancián túlmutató széles körű garancia, amely biztosítja a gép tulajdonosának a hasznos üzemidőt és a kiszámítható költségeket.

Vonatkozik az alkatrészekre és a munkaerőre, kivéve bizonyos kopóalkatrészeket és karbantartási elemeket, az adott csomag szerint.