Fedezze fel a John Deere Operations Centert

A MyJohnDeere.com webhely John Deere Operations Centertének köszönhetően gazdaságát mindig elérhető közelségben tudhatja. Az Operations Center egyszerűen használható, és összekapcsolja Önt gépeivel, megművelt területeivel és a gépek kezelőivel.

Öt érv - öt történet az Operations Center használatával kapcsolatban

Az Operations Centert a következőkre használom:

Takarítson meg időt

Mindig látom a flottámat

Döntés tények alapján

Adatcsere könnyűszerrel

Segítek ügyfeleimnek, hogy jobb munkát végezzenek

Hozza létre ingyenes fiókját most!

Az Operations Center segítségével optimalizálhatja gazdálkodási műveleteinek bármely aspektusát.

Gépek

Gépinformáció

Hol vannak a gépek és készen állnak-e a munkára? A MyOperations alkalmazás megmutatja az egyes gépek helyét, a kapcsolódó előzményeket és a gépek üzemanyagszintjét, valamint az aktív diagnosztikai riasztási kódokat.

A munka előmenetelének nyomon követése

A vetés már befejeződött és a gép úton van a következő szántóföldre? A MyOperations alkalmazás segítségével több ezer telefonhívást takaríthat meg és ezáltal időt nyerhet fontosabb feladatok elvégzéséhez.

Vezeték nélküli adatátvitel

Hogyan küszöbölhetem ki az adatátvitelre szolgáló pendrive használatát? A dokumentációs adatok vezeték nélkül, gyakorlatilag valós időben kerülnek továbbításra a MyOperations alkalmazásba és az Operations Centerbe - még nem John Deere ISOBUS eszközök esetén is. Egyszerűsített dokumentálás!

Szántóföldek

Zsebében a gazdasága

Mennyi időt vesz igénybe, hogy az összes szántóföldet felvegyem a MyOperations alkalmazásba? Nem sokat. Néhány kattintással könnyedén importálhatja a szántóföld határait például a kiegészítő alkalmazási rendszerekből. Az alkalmazáson belül a szántóföldek különböző színekben jelennek meg, attól függően, hogy melyik munkát fejezték be legutoljára. Ez tökéletes áttekintést biztosít.

Megkönnyített dokumentálás

Az irodában kell lennem, hogy megtekinthessem a részletes dokumentációs térképeket? Többé már nem. Tulajdonképpen még a nem John Deere ISOBUS eszközökről származó adatokat is valós időben láthatja az alkalmazásban. Akár közvetlenül is exportálhatja azokat az alkalmazásból.

Megkönnyített precíziós gazdálkodás

Mi a teendőm az adatokkal? Hogyan hasonlíthatók össze az általam termesztett különféle fajták terméshozamai? A MyOperations alkalmazás automatikusan rendezi és megjeleníti az összes ilyen jellegű információt - ami azt jelenti, hogy soha nem volt ilyen könnyű tényalapú döntéseket hozni.

Az adatok importálhatók/exportálhatók ISOXML formátumban* bármilyen kompatibilis rendszerbe, például más gyártók gépeinek kijelzőire vagy farm menedzsment rendszerekbe. A DataConnect segítségével akár közvetlen adatcsere is lehetséges a Claas Telematics, a 365 Farmnet, az AFS Connect (Case IH), a MyPLM Connect (New Holland) és az S-Fleet (Steyr) rendszer között. Több mint 100 illetékes szoftvercég kapcsolódik interfészeken keresztül és nyújt kiegészítő szolgáltatásokat az Operations Center adatai alapján. *2020 második felétől kezdődően
A megbízható helyi John Deere márkakereskedő Operations Center szakembert alkalmaz, aki készen áll minden szükséges támogatásra.
Adatait mindenkor teljes ellenőrzése alatt tarthatja. Ön dönti el, hogy mennyi adatot oszt meg és kivel. Még a már megadott hozzáférési jogok is azonnal megváltoztathatók vagy visszavonhatók, amikor csak akarja. Ezenkívül biztosított a rendszerinformációk elvesztés és lopás elleni biztonságos védelme, ugyanazzal a technológiával, mint az online bankolás esetén.
About Image

Hozza létre ingyenes fiókját most!