Operations Center

Takarítson meg időt

Menedzselje gépeit

Okosabb döntések

Ossza meg a tudást

Szervizelje ügyfeleit

ÚJDONSÁG - AutoPath automatikus navigációs vonalak

ÚJDONSÁG - AutoPath automatikus navigációs vonalak

A mezőgazdasági ipar terén egyedülálló AutoPath a teljes szántóföldre vonatkozóan automatikusan navigációs vonalakat készít a tényleges ültetési sorokból, kiküszöbölve a terménykárokat.

ÚJDONSÁG - 1- Kattintson a munkatervezőre

ÚJDONSÁG - 1- Kattintson a munkatervezőre

Csökkentse a beállítási időket akár 90% -kal!  Az AutoSetup egyszerűen használható eszköz, amely segít megtervezni az összes fő műveletet: a talajművelést, a vetést, a permetezést, a trágyázást és a betakarítást.

ÚJDONSÁG - Digitális szántóföldi napló

ÚJDONSÁG - Digitális szántóföldi napló

Most összegezheti az összes elvégzett munkát közvetlenül az alkalmazásunkban, ahol biztosított az adatok biztonságos

ÚJDONSÁG - ISOXML import

ÚJDONSÁG - ISOXML import

Közvetlenül importálhat dokumentációs adatokat a Claas, a Case IH, a New Holland, a Fendt Vario, a CCI vagy a Kverneland terminálokból és kényelmesen megtekintheti azokat egy helyen.

Takarítson meg időt

Takarítson meg időt

Előre tervezze meg a munkáját és küldje el a feladat adatait közvetlenül az egyes gépekre. Nincsenek késedelmes helyszíni beállítások és nincsenek tévedések félreértés vagy információhiány miatt.

Takarítson meg időt

Előre tervezze meg a munkáját és küldje el a feladat adatait közvetlenül az egyes gépekre. Nincsenek késedelmes helyszíni beállítások és nincsenek tévedések félreértés vagy információhiány miatt.

Save Time

 

További információk

Hivatkozás kihajtható mellékletreKihajtható szöveg

Digitális szántóföldi napló. Most összegezheti az összes elvégzett munkát közvetlenül az alkalmazásunkban

AZ ÖN SAJÁT DIGITÁLIS SZÁNTÓFÖLDI NAPLÓJA

Most búcsút inthet tollnak, papírnak és biztonságosan tárolhatja gazdálkodási adatait az Operations Centerben. Csak adja hozzá az elvégzett munkát közvetlenül az Operations Centerhez saját digitális szántóföldi napló létrehozásához, amely elérhető bármilyen eszközről - okostelefonról, táblagépről vagy PC-ről - bárhol is legyen Ön. Sőt, megtekintheti az egyes szezonok adatait az összehasonlítás egyszerűsítése érdekében és nyomon követheti a teljes üzemi teljesítményt.

 

 

Regisztráljon mindent

A szántóföldi napló tárolja a kezelő, a gép, a szántóföld, az ügyfél és a terményfajták adatait. Vegyszerek, munkagépek, idő és a dátum ... és sok minden más.

 

Testre szabhatja a nézetet

Tekintse meg az egyes szezonok adatait lista formájában és a gazdaságok, szántóföldek, termékek, valamint terményfajták szerinti szűrők segítségével válassza ki a legmegfelelőbb elrendezést.

 

Könnyen megoszthatja az adatokat

Ossza meg adatait más formátumban - Shapefile, PDF vagy, XLSX - így partnerei segíthetnek az elemzésben.

 

Soha nem veszíthet el semmit

A könnyen használható keresőeszközzel másodpercek alatt megtalálhatja a fájlokat.

 

Elemezze a teljesítményt

Hasonlítsa össze a gépek teljesítményét és elemezze a szántóföldi adatokat a szezonok alapján a jobb hosszú távú mezőgazdasági döntéshozatalhoz.

AutoPath automatikus navigációs vonalak

Eegyszerűsített irányítás navigációs vonal segítségével

Az AutoPath automatikusan navigációs vonalakat készít a különböző szélességű gépek számára az összegyűjtött adatok alapján, amikor a sorművelő gép vagy az ültetőgép az első menetet teljesíti a szántóföldön.  Feladata: irányítás a navigációs vonal segítségével, a kijuttatott tápanyagok védelme és annak biztosítása, hogy Ön minden egyes menetet magabiztosan és precízen teljesíthessen.

Az AutoPath használatához a sorművelő gépet vagy az ültetőgépet fel kell szerelni StarFire vevővel. Amikor a munkagép az első menetet teljesíti a szántóföldön, a tényleges sorvezetési navigációs vonalak automatikusan regisztrálásra kerülnek, majd ezután a rendszer pontosan kiszámítja a navigációs vonalakata teljes szántóföldre vonatkozóan.  

Különböző szélességű munkagépek használata könnyűszerrel

Ha különböző szélességű munkagépeket használ az ültetéshez, a permetezéshez vagy a betakarításhoz, akkor az AutoPath biztosítja, hogy a gumiabroncsok mindig kövessék az ültetési sorokat és távol maradjanak a terménytől.  Betakarításkor a kombájnt a rendszer mindig a megfelelő kiindulási pontra vezeti, a navigációs vonalakat pedig automatikusan kiszámítja a vágóasztal szélessége alapján. Ezenkívül ez lehetővé teszi az ültetést a sorokban ott, ahol maximálisan kihasználható a legmagasabb tápanyagszint.

A pontos sortávolság biztosítása

Az AutoTrac munkagép-navigációval együtt használva az AutoPath még hatásosabb. A munkagépre szerelt StarFire vevő automatikusan biztosítja a traktor kormányzását, hogy a sortávolság a meredek a szántóföldeken és a kanyarokban is pontos legyen.  Ezeket az adatokat azután felhasználásra kerülnek a következő műveletekhez, például a permetezéshez vagy a betakarításhoz, miközben a gép tartja az egyenlő sortávolságot.

Menedzselje gépeit

Valós időben ellenőrizheti gépei helyzetét és üzemállapotát. Legyen tisztában vele, mikor fejezte be a munkát, milyen termést takarított be stb. Az Operations Center csökkenti telefonhívások számát és az Ön kezébe adja az irányítást.

Manage Machines

 

Okosabb döntések

Jobb és megalapozottabb döntéseket hozhat az Operations Center segítségével. A gépek és a munkaeszközök adatainak gyűjtése valós időben zajlik, így azonnal láthatja, mi a helyzet és meghozhatja a vállalkozásának megfelelő intézkedéseket.

Smarter Decisions

 

Learn more

Expand AllCollapse All

AutoSetup munkatervező eszköz

CSÖKKENTSE A FELADAT BEÁLLÍTÁSI IDEJÉT 

Az AutoSetup új felhőalapú munkatervező, amely akár 90%-kal is lerövidítheti a beállítási időt a szántóföldön. 

A John Deere Operations Center mobilalkalmazáson vagy az internetes portálon keresztül elérhető, könnyen használható tervező lehetővé teszi a menedzserek számára, hogy előre beállítsák a feladatokat és vezeték nélkül továbbítsák azokat bármely JDLink-hez csatlakoztatott gépre.  A kezelőnek csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a megerősítés gombot, amint megérkezik a szántóföldre és máris megkezdheti a munkát. Nincsenek hibák. Nincs késlekedés.

ISOBUS-kompatibilis

Egyes összetett ültetőgépek konfigurálásához akár 60 kattintásra is szükség lehet, ami sok időt elvesz a kezelőtől. Most az előre megtervezett feladat automatikusan megjelenik a vezetőfülke kijelzőjén, amint a gép megérkezik a szántóföldre.  Az AutoSetup működik az ISOBUS-kompatibilis munkagépekkel is, az adatokat pedig az Operations Centerben tárolja későbbi felhasználás céljából.

Irányítsa gépeit bárhonnan

Az AutoSetup minden általános feladatot támogat a talajműveléstől és a vetéstől kezdve a permetezésen át a trágyázásig és a betakarításig bezárólag. Biztosítja a szabadságot ahhoz , hogy tervezhesse üzleti tevékenységét otthonában, irodájában vagy bárhol. Emellett évek múlva is újra előhívhatja a feladatokat, egyszerűsítve a nyilvántartást és a dokumentációt.

Kompatibilis a régebbi gépekkel

Az AutoSetup visszafelé kompatibilis a meglévő John Deere gépekkel. Ráadásul ingyenes. Csak kérjen bemutatót kereskedőjétől és kezdjen időt spórolni a szántóföldön már ma.

Ossza meg a tudást

Ossza meg dokumentációs adatait ügyfeleivel, hogy tisztább képet kapjanak vállalkozásáról, továbbá arról, hogy milyen munkát végzett. A jobb áttekinthetőség révén az Operations Center erősíti az ügyfélkapcsolatokat és hozzájárul hosszú távú üzleti teljesítménye javításához.

Share Intelligence

 

További információk

Hivatkozás kihajtható mellékletreKihajtható szöveg

ÚJDONSÁG – Több gyártó adatainak megosztása

 

Mostantól használható a DataConnect, a különböző gyártmányú gépek közti adatmegosztás közös szabványa.  A 365FarmNetből, illetve a telematikával felszerelt Case, Claas, New Holland és Steyr gépekről érkező adatok automatikusan importálhatók a John Deere Operations Centerbe. A vegyes márkaösszetételű flottával rendelkező üzemeltetők örülni fognak a változtatásnak, mivel több különböző platform helyett a gép felügyeletéhez csak az Operations Centert kell használniuk.

A DataConnect a következő információkat jeleníti meg:

    • Hely (aktuális és korábbi)
    • Üzemanyagszint
    • Sebesség
    • Üzemállapot

Csupán fel kell vennie Class, Case, New Holland vagy Steyr gépeit az Operations Center fiókjába.  A gépeken semmilyen változtatás nem szükséges, mivel az adatátvitel teljesen automatikus.  Plusz előny, hogy a DataConnect ingyenes!

A DataConnect a mezőgazdasági ágazat közös szabványaként készült és minden gyártó számára elérhető.  A jövőben remélhetőleg kiterjeszthetjük a szabványt más gyártókra, valamint a hozamtérképezés és hasonló alkalmazások agronómiai adatainak cseréjére.

ISOXML import. Közvetlenül importálhat dokumentációs adatokat más márkájú gépekből.

ISOXML IMPORT: All-MAKES DATA SHARING

Ha többféle márkájú gépekből álló flottája van, akkor is élvezheti az Operations Center összes funkciójának előnyeit az ISOXML dokumentációs adatok importálásának köszönhetően. Dokumentációs adatokat importálhat a Claas, a Case IH, a New Holland, a Fendt Vario, a CCI, valamint a Kverneland terminálból és még sok más készülékből közvetlenül az Operations Center. Az adatok kényelmes tárolása egyetlen helyen jelentősen megkönnyíti a teljes üzemmenet menedzselését!

ISOXML kompatibilis kijelzők
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precíziós ültetés
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt VarioTerminal
Kverneland

 

Szervizelje ügyfeleit

A helyi márkakereskedő szívesen segít az Operations Center beállításában és hosszú távú támogatást biztosít a FarmSight szervizcsomag révén. Beszéljen bátran márkakereskedőjével az üzleti kihívásokról és megtudhatja, hogyan segítheti elő a márkakereskedő az Ön üzleti hatékonyságának javítását.

Service Customers

 

A John Deere Operations Center ….

Megnyitás

Megnyitás

Továbbítson dokumentációs adatokat az Operations Center egy másik    felhasználója számára, importáljon dokumentációs adatokat az ISOXML szabványt használó gyártóktól vagy osszon meg vezeték nélkül kapcsolaton keresztül Claas Telematics,  AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) és S-Fleet (Steyr) gépekből származó adatokat. Az Operations Center olyan információs központként van kialakítva, amely az adatkezelést a lehető legegyszerűbbé teszi. Meg is oszthatja adatait több mint 180 szoftverpartnerrel, így az összes adat kezeléséhez csupán egy platformot kell használnia.

Helyi illetékesség

Helyi illetékesség

A helyi márkakereskedő kiképezte az Operations Center szakembereit, akik segíthetnek e nagyszerű eszköz lehető legjobb kihasználásában és - megfelelő időt ráfordítva - tökéletesen az Ön igényeihez szabhatják azt. Segíthetnek alkalmazottai képzésében, a munkák megtervezésében, a gépteljesítmény ellenőrzésében és optimalizálásában, valamint az adatok elemzésében és egyebekben.

Biztonságos

Biztonságos

Adatait mindenkor teljes ellenőrzése alatt tarthatja.  Eldöntheti, hogy mely adatait szeretné megosztani és kivel, ami különösen hasznos a partnerekkel vagy tanácsadókkal együttműködéskor.  Ezenkívül megnyugtató tudatában lenni annak, hogy adatait ugyanolyan fejlett biztonsági rendszerekkel védik, mint az online banki tevékenységeket.

Fedezze fel az előnyöket

Kövesse nyomon a feladatokat

Kövesse nyomon a feladatokat

A vetés már befejeződött és a gép úton van a következő szántóföldre? Az Operations Center alkalmazás segítségével közel valós időben ellenőrizheti gépeit, több ezer telefonhívást spórolhat meg és ezáltal plusz időt szabadít fel a fontosabb feladatokhoz.

Küldjön adatokat vezeték nélkül

Nem kell többé memóriakártyát használnom ahhoz, hogy elmentsem a gépeim adatait? A dokumentációs adatok mostantól vezeték nélkül automatikusan továbbításra kerülnek az Operations Centerbe, szinte valós időben - még a nem John Deere márkájú ISOBUS munkagépek esetén is. Megkönnyíti a dokumentálást USB stick nélkül!

Menedzselje gépeit

Menedzselje gépeit

Hol vannak a gépek és készen állnak-e a munkára? Az Operations Center alkalmazás megmutatja az egyes gépek helyét, a kapcsolódó előzményeket és a gépek aktuális üzemanyagszintjét, valamint az aktív diagnosztikai riasztási kódokat..

Ossza meg a szántóföldi adatokat

Az irodában kell lennem, hogy megtekinthessem a részletes dokumentációs térképeket? Többé nem. Tulajdonképpen még a nem John Deere ISOBUS eszközökről származó adatokat is majdnem valós időben láthatja az alkalmazásban. Akár a részleteket is exportálhatja közvetlenül az alkalmazásból, hogy kinyomtassa vagy továbbítsa és megossza azokat megbízható partnerével.

Elemezze a szántóföldeket azonnal

Elemezze a szántóföldeket azonnal

Vajon az új búzafajta jobb hozamot eredményez?… Hogyan hasonlíthatom össze az egyes szántóföldek terméseredményeit? Az Operations Center alkalmazás automatikusan rendezi és megjeleníti az összes szántóföldi információt, illetve terméseredményt, így minden eddiginél könnyebben hozhat tényalapú döntéseket.

Hozzon okosabb döntéseket

Milyen hatékony volt a legutóbbi nitrogénes műtrágyázás?… Hatásos volt az új vegyszeres kezelés?… Az új vetőmagfajta jobban teljesített, mint az előző évben? A szántóföldek terméseredményeit összehasonlíthatja egy szűrő funkció segítségével, hogy megalapozottabb döntéseket hozhasson a jövő évi betakarításra vonatkozóan.

Create your free account on MyJohnDeere.com

1. Hozzon létre ingyenes fiókot a MyJohnDeere.com webhelyen.

RA fiók regisztrálása és a jelszó beállítása csak néhány másodpercig tart..

Töltse le az Operations Center alkalmazást.

2. Töltse le az Operations Center alkalmazást.

Látogasson el a Google Play Store vagy az Apple App Store áruházba.

A beállításhoz kérjen tanácsot márkakereskedőjétől.

3. A beállításhoz kérjen tanácsot márkakereskedőjétől.

A helyi márkakereskedő kiképezte szakembereit, akik segítenek Önnek az első lépésekben és hosszú távú támogatást nyújtanak.