Operations Center

Takarítson meg időt

Menedzselje gépeit

Okosabb döntések

Ossza meg a tudást

Szervizelje ügyfeleit

ÚJDONSÁG - Digitális szántóföldi napló

ÚJDONSÁG - Digitális szántóföldi napló

Most összegezheti az összes elvégzett munkát közvetlenül az alkalmazásunkban, ahol biztosított az adatok biztonságos

ÚJDONSÁG - ISOXML import

ÚJDONSÁG - ISOXML import

Közvetlenül importálhat dokumentációs adatokat a Claas, a Case IH, a New Holland, a Fendt Vario, a CCI vagy a Kverneland terminálokból és kényelmesen megtekintheti azokat egy helyen.

Takarítson meg időt

Előre tervezze meg a munkáját és küldje el a feladat adatait közvetlenül az egyes gépekre. Nincsenek késedelmes helyszíni beállítások és nincsenek tévedések félreértés vagy információhiány miatt.

Save Time

 

További információk

Hivatkozás kihajtható mellékletreKihajtható szöveg

Digitális szántóföldi napló. Most összegezheti az összes elvégzett munkát közvetlenül az alkalmazásunkban

AZ ÖN SAJÁT DIGITÁLIS SZÁNTÓFÖLDI NAPLÓJA

Most búcsút inthet tollnak, papírnak és biztonságosan tárolhatja gazdálkodási adatait az Operations Centerben. Csak adja hozzá az elvégzett munkát közvetlenül az Operations Centerhez saját digitális szántóföldi napló létrehozásához, amely elérhető bármilyen eszközről - okostelefonról, táblagépről vagy PC-ről - bárhol is legyen Ön. Sőt, megtekintheti az egyes szezonok adatait az összehasonlítás egyszerűsítése érdekében és nyomon követheti a teljes üzemi teljesítményt.

 

 

Regisztráljon mindent

A szántóföldi napló tárolja a kezelő, a gép, a szántóföld, az ügyfél és a terményfajták adatait. Vegyszerek, munkagépek, idő és a dátum ... és sok minden más.

 

Testre szabhatja a nézetet

Tekintse meg az egyes szezonok adatait lista formájában és a gazdaságok, szántóföldek, termékek, valamint terményfajták szerinti szűrők segítségével válassza ki a legmegfelelőbb elrendezést.

 

Könnyen megoszthatja az adatokat

Ossza meg adatait más formátumban - Shapefile, PDF vagy, XLSX - így partnerei segíthetnek az elemzésben.

 

Soha nem veszíthet el semmit

A könnyen használható keresőeszközzel másodpercek alatt megtalálhatja a fájlokat.

 

Elemezze a teljesítményt

Hasonlítsa össze a gépek teljesítményét és elemezze a szántóföldi adatokat a szezonok alapján a jobb hosszú távú mezőgazdasági döntéshozatalhoz.

Menedzselje gépeit

Valós időben ellenőrizheti gépei helyzetét és üzemállapotát. Legyen tisztában vele, mikor fejezte be a munkát, milyen termést takarított be stb. Az Operations Center csökkenti telefonhívások számát és az Ön kezébe adja az irányítást.

Manage Machines

 

Okosabb döntések

Jobb és megalapozottabb döntéseket hozhat az Operations Center segítségével. A gépek és a munkaeszközök adatainak gyűjtése valós időben zajlik, így azonnal láthatja, mi a helyzet és meghozhatja a vállalkozásának megfelelő intézkedéseket.

Smarter Decisions

 

Ossza meg a tudást

Ossza meg dokumentációs adatait ügyfeleivel, hogy tisztább képet kapjanak vállalkozásáról, továbbá arról, hogy milyen munkát végzett. A jobb áttekinthetőség révén az Operations Center erősíti az ügyfélkapcsolatokat és hozzájárul hosszú távú üzleti teljesítménye javításához.

Share Intelligence

 

További információk

Hivatkozás kihajtható mellékletreKihajtható szöveg

ISOXML import. Közvetlenül importálhat dokumentációs adatokat más márkájú gépekből.

ISOXML IMPORT: All-MAKES DATA SHARING

Ha többféle márkájú gépekből álló flottája van, akkor is élvezheti az Operations Center összes funkciójának előnyeit az ISOXML dokumentációs adatok importálásának köszönhetően. Dokumentációs adatokat importálhat a Claas, a Case IH, a New Holland, a Fendt Vario, a CCI, valamint a Kverneland terminálból és még sok más készülékből közvetlenül az Operations Center. Az adatok kényelmes tárolása egyetlen helyen jelentősen megkönnyíti a teljes üzemmenet menedzselését!

ISOXML kompatibilis kijelzők
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precíziós ültetés
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt VarioTerminal
Kverneland

 

Szervizelje ügyfeleit

A helyi márkakereskedő szívesen segít az Operations Center beállításában és hosszú távú támogatást biztosít a FarmSight szervizcsomag révén. Beszéljen bátran márkakereskedőjével az üzleti kihívásokról és megtudhatja, hogyan segítheti elő a márkakereskedő az Ön üzleti hatékonyságának javítását.

Service Customers

 

A John Deere Operations Center ….

Megnyitás

Megnyitás

Továbbítson dokumentációs adatokat az Operations Center egy másik    felhasználója számára, importáljon dokumentációs adatokat az ISOXML szabványt használó gyártóktól vagy osszon meg vezeték nélkül kapcsolaton keresztül Claas Telematics,  AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) és S-Fleet (Steyr) gépekből származó adatokat. Az Operations Center olyan információs központként van kialakítva, amely az adatkezelést a lehető legegyszerűbbé teszi. Meg is oszthatja adatait több mint 180 szoftverpartnerrel, így az összes adat kezeléséhez csupán egy platformot kell használnia.

Helyi illetékesség

Helyi illetékesség

A helyi márkakereskedő kiképezte az Operations Center szakembereit, akik segíthetnek e nagyszerű eszköz lehető legjobb kihasználásában és - megfelelő időt ráfordítva - tökéletesen az Ön igényeihez szabhatják azt. Segíthetnek alkalmazottai képzésében, a munkák megtervezésében, a gépteljesítmény ellenőrzésében és optimalizálásában, valamint az adatok elemzésében és egyebekben.

Biztonságos

Biztonságos

Adatait mindenkor teljes ellenőrzése alatt tarthatja.  Eldöntheti, hogy mely adatait szeretné megosztani és kivel, ami különösen hasznos a partnerekkel vagy tanácsadókkal együttműködéskor.  Ezenkívül megnyugtató tudatában lenni annak, hogy adatait ugyanolyan fejlett biztonsági rendszerekkel védik, mint az online banki tevékenységeket.

Fedezze fel az előnyöket

Kövesse nyomon a feladatokat

Kövesse nyomon a feladatokat

A vetés már befejeződött és a gép úton van a következő szántóföldre? Az Operations Center alkalmazás segítségével közel valós időben ellenőrizheti gépeit, több ezer telefonhívást spórolhat meg és ezáltal plusz időt szabadít fel a fontosabb feladatokhoz.

Küldjön adatokat vezeték nélkül

Nem kell többé memóriakártyát használnom ahhoz, hogy elmentsem a gépeim adatait? A dokumentációs adatok mostantól vezeték nélkül automatikusan továbbításra kerülnek az Operations Centerbe, szinte valós időben - még a nem John Deere márkájú ISOBUS munkagépek esetén is. Megkönnyíti a dokumentálást USB stick nélkül!

Menedzselje gépeit

Menedzselje gépeit

Hol vannak a gépek és készen állnak-e a munkára? Az Operations Center alkalmazás megmutatja az egyes gépek helyét, a kapcsolódó előzményeket és a gépek aktuális üzemanyagszintjét, valamint az aktív diagnosztikai riasztási kódokat..

Ossza meg a szántóföldi adatokat

Az irodában kell lennem, hogy megtekinthessem a részletes dokumentációs térképeket? Többé nem. Tulajdonképpen még a nem John Deere ISOBUS eszközökről származó adatokat is majdnem valós időben láthatja az alkalmazásban. Akár a részleteket is exportálhatja közvetlenül az alkalmazásból, hogy kinyomtassa vagy továbbítsa és megossza azokat megbízható partnerével.

Elemezze a szántóföldeket azonnal

Elemezze a szántóföldeket azonnal

Vajon az új búzafajta jobb hozamot eredményez?… Hogyan hasonlíthatom össze az egyes szántóföldek terméseredményeit? Az Operations Center alkalmazás automatikusan rendezi és megjeleníti az összes szántóföldi információt, illetve terméseredményt, így minden eddiginél könnyebben hozhat tényalapú döntéseket.

Hozzon okosabb döntéseket

Milyen hatékony volt a legutóbbi nitrogénes műtrágyázás?… Hatásos volt az új vegyszeres kezelés?… Az új vetőmagfajta jobban teljesített, mint az előző évben? A szántóföldek terméseredményeit összehasonlíthatja egy szűrő funkció segítségével, hogy megalapozottabb döntéseket hozhasson a jövő évi betakarításra vonatkozóan.

Create your free account on MyJohnDeere.com

1. Hozzon létre ingyenes fiókot a MyJohnDeere.com webhelyen.

RA fiók regisztrálása és a jelszó beállítása csak néhány másodpercig tart..

Töltse le az Operations Center alkalmazást.

2. Töltse le az Operations Center alkalmazást.

Látogasson el a Google Play Store vagy az Apple App Store áruházba.

A beállításhoz kérjen tanácsot márkakereskedőjétől.

3. A beállításhoz kérjen tanácsot márkakereskedőjétől.

A helyi márkakereskedő kiképezte szakembereit, akik segítenek Önnek az első lépésekben és hosszú távú támogatást nyújtanak.