Felülről fényképezett földeket és a jobb oldalon egy John Deere traktort ábrázoló kollázs

John Deere Technológia és innováció

A John Deere vállalatnál ügyfeleink érdekében folyamatosan megújulunk, mert a megszerzett tudás nem csupán mellékterméke tevékenységünknek, hanem tulajdonképpen “üzemanyag”, amely erőt ad nekünk a fejlődéshez. Megoldásaink segítik ügyfeleinket a céljaink elérésében, a munkájuk precízebb és hatékonyabb elvégzésében a fejlett technológia használatával, valamint az adatokon alapuló jobb döntéshozatallal.

Innováció a termesztés területén Ismerje meg a Fellows díj nyerteseit

A JohnDeere-nél a Fellows díjjal ismerjük el és ünnepeljük az innovatív módon gondolkozó, vezető vagy dolgozó munkatársainkat, akik a jövő felé kormányozzák vállalatunkat, és a közös cél elérése közben a társaik haladását is segítik.

Ismerje meg legjobb szakértőinket
 • Kurt Chipperfield

  Kurt Chipperfield

  A virtuális valóság megvalósítási területeinek bővítéséhez úgy áll hozzá, mintha a saját kis vállalkozásában dolgozna, ami mind az ügyfelek, mind a kollégák előnyére válik.

 • Clayton Janasek

  Clayton Janasek

  Kiválóan képes a szimulációs eredményeket átültetni a gyakorlatba és a való életbe, ezzel elmélyíti az ügyfelek bizalmát és hűségét.

 • Rich Humpal

  Rich Humpal

  Egy alapvető termékcsaládból fenntarthatósági megoldást varázsolt, ezzel növelve az ügyfelek hatékonyságát és jövedelmezőségét.

 • Lara Baugh

  Lara Baugh

  Megóvja a vállalatot a kockázatoknak való kitettségtől, és ezzel lehetővé teszi a John Deere számára, hogy még innovatívabbá és energikusabbá váljon.

 • Kent Wanner

  Kent Wanner

  Segít lépést tartani a villamosítás fejlődésével, ami gyakran a dízelüzemű járművek és a jövő közötti szakadék áthidalását jelenti.

 • Georg Kormann egy robotkar mellett.

  Integrált megoldások

  Dr. Georg Kormann, a széna- és takarmányrendszer modern mérnöki és műszaki integrációs szakértője pontosan tudja, hogy az ügyfelek mit akarnak, mit várnak el, és mik az igényeik.