XUV835MTöbbcélú járművek terepre

  • Benzinmotor
  • 4 kerék hajtás
  • Teljesen független kerékfelfüggesztés
  • Szervókormányzás
  • Közúti jóváhagyás
  • Három személy vezetőfülke
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

A kiemelkedő kényelem és teljesítmény

A legutolsó dolog, amire vágyik, az egy nehezen vezethető Gator, ezért az XUV835M szem előtt tartja az Ön kényelmét. Ültessen három személyt előre, amikor terepen közlekedik és használja ki a bőséges tárolóhelyet mind a fülke belsejében, mind pedig az erős kocsiszekrényben. Napjait a “telivérek” kiszolgálásával tölti. Miért nem vezethetné a sajátját?

Nincsenek kompromisszumok

Ezek a legfelső kategóriájú Gator™ modellek minden igényt kielégítenek a teljesítmény, a kapacitás és a személyautókéhoz hasonló kényelem tekintetében. Ha a legjobbat szeretné, ne keressen tovább.

Jusson magasabbra!

A kapcsolható valódi négy-kerék hajtásnak és a még nagyobb hasmagasságnak köszönhetően mindkét modell képes haladni ott is, ahol mások nem, amikor nehezebbek a körülmények.

Vezessen stílusosan

Legyen az egy teljesen nyitott kezelőtér, vagy egy gyárilag beszerelt fülke, a belseje újra van tervezve a kényelem és az ergonómia szem előtt tartásával.

Nyitott vagy zárt?

Válassza a nyitott, hálókkal ellátott fülkét, vagy a teljesen zárt, polikarbonát ajtós fülkét a maximális védelem és a minimális zaj érdekében.

Bevetéshez behuzalozva

A fülkét előre bekábelezve szállítjuk, így a csörlő csatlakoztatása igazán egyszerű.

Szállítsa el!

Nehéz vagy terjedelmes rakomány? Nem probléma – ezek a modellek igen nagy vontatási és szállítási kapacitással rendelkeznek, mely megfelelő úttartással és fékekkel párosul.

John Deere Gator

JOHN DEERE GATOR™ - AZ ÖN MINDENNAPJAIHOZ TERVEZVE

Olvasson tovább

     

John Deere dealer

Keresse meg az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét