XUV865MTöbbcélú járművek terepre

  • Dízelmotor
  • 4 kerék hajtás
  • Teljesen független kerékfelfüggesztés
  • Szervókormányzás
  • Közúti jóváhagyás
  • 3 férőhelyes
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

A kiemelkedő kényelem és teljesítmény

Durva dolgok fordulhatnak elő a szabadban, ezért Önnek mindenre fel kell készülnie. Ezért terveztük meg az XUV865M-et, igény szerinti négykerék-hajtással és a terepjáróink közül a legnagyobb hasmagassággal, a hogy Ön csak a vezetésre összpontosíthasson. A zárt fülke tisztán és szárazon tartja Önt, akár sárban nyüstöli az autót, akár egy patakon át robog. Küzdjön le minden akadályt előre szegezett fejjel. Nincs leküzdhetetlen terep

Nincsenek kompromisszumok

Ezek a legfelső kategóriájú Gator™ modellek minden igényt kielégítenek a teljesítmény, a kapacitás és a személyautókéhoz hasonló kényelem tekintetében. Ha a legjobbat szeretné, ne keressen tovább.

Jusson magasabbra!

A kapcsolható valódi négy-kerék hajtásnak és a még nagyobb hasmagasságnak köszönhetően mindkét modell képes haladni ott is, ahol mások nem, amikor nehezebbek a körülmények.

Vezessen stílusosan

Legyen az egy teljesen nyitott kezelőtér, vagy egy gyárilag beszerelt fülke, a belseje újra van tervezve a kényelem és az ergonómia szem előtt tartásával.

Nyitott vagy zárt?

Válassza a nyitott, hálókkal ellátott fülkét, vagy a teljesen zárt, polikarbonát ajtós fülkét a maximális védelem és a minimális zaj érdekében.

Szállítsa el!

Nehéz vagy terjedelmes rakomány? Nem probléma – ezek a modellek igen nagy vontatási és szállítási kapacitással rendelkeznek, mely megfelelő úttartással és fékekkel párosul.

Bevetéshez behuzalozva

A fülkét előre bekábelezve szállítjuk, így a csörlő csatlakoztatása igazán egyszerű.

John Deere Gator

JOHN DEERE GATOR™ - AZ ÖN MINDENNAPJAIHOZ TERVEZVE

Olvasson tovább

 

 

John Deere dealer

Keresse meg az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt

Keresse meg John Deere márkakereskedőjét