Hóeke-munkaszerelék az X100-as fűnyíróhoz

Az X100 nemcsak a tökéletes gyep megőrzésében segíthet. A megfelelő adapterekkel egész évben használható - akár a tél közepén is.

Valószínűleg Önnel is előfordult - amikor reggel először kipillantott az ablakon, konstatálta, hogy az előző éjszakai időjárás-jelentés igaznak bizonyult: rengeteg hó esett az éjszaka. Most megkezdődik a versenyfutás az idővel, mert járhatóvá és biztonságossá kell tenni az ingatlanon lévő utakat, átjárókat és járdákat.

Jól felkészült X100 tulajdonosként most szerencséje van: gyorsan felszerelheti az általunk forgalmazott tartós +125 cm-es elülső tolólemezt és máris könnyedén eltakaríthatja azt a rengeteg havat, hogy ingatlanja ismét biztonságosan megközelíthető legyen.

Az elülső tolólemez használata nem is lehetne egyszerűbb. Az ülés kényelméből egy kar lenyomásával leeresztheti, ugyanazon kar meg húzásával pedig felemelheti a tolólemezt. Ha telente sok hóra számíthat, akkor feltétlenül szerezze be az általunk forgalmazott elülső tolólemezt az X100-as fűnyíró traktorhoz.