Rakodók kompakt univerzális traktorokhoz

Kompakt többcélú traktor rakodóval

 

Szembeötlő fejlesztések

Ha homlokrakodóra van szüksége, akkor olyat válasszon, amely tökéletesen együttműködik a traktorával és annak hidraulika-rendszerével. A John Deere E és R sorozatú rakodók kompakt többcélú traktorokkal épp ezt kapja.

Kompakt többcélú traktor E srozatú rakodóval

E szériájú rakodók

Az E sorozat fix rögzítésű homlokrakodókból áll, amelyek nagyszerű választást jelentenek, ha soha sem kell leszerelni a homlokrakodót a traktorról.

300E >   400E >

Kompakt többcélú traktor R srozatú rakodóval

R sorozatú homlokrakodók

Az R sorozatú homlokrakodók prémium teljesítményt és kényelmet nyújtanak a Quik-Park™ gyorsrögzítő rendszerrel és beépített kitámasztó lábakkal.

120R >    220R >    320R >    440R >

Quik-Park™ homlokrakodó gyorsrögzítő rendszer

Az R sorozatú homlokrakodók egyszerű, szerszám nélkül végzett fel- és lecsatlakoztatásra lettek tervezve. A kitámasztó láb a traktor első vázához van rögzítve, és a homlokrakodó használata során válik a homlokrakodó szerves részévé. A homlokrakodó tárolási helyzetbe állításához csak fel kell billenteni a joystick kart a reteszek
kinyitása után.

Quik-park™ homlokrakodó gyorsrögzítő rendszer
Quik-park™ homlokrakodó gyorsrögzítő rendszer
Quik-park™ homlokrakodó gyorsrögzítő rendszer

                 

Kompakt többcélú traktor 300E MSL rakodóval

Mechanikus önszintezés

Akár új, akár tapasztalt a rakodók kezelése terén. Az egyenletes terhelés fenntartásához bizonyos képességekre van szükség. A 300E, valamint a 120R, 220R és 440R mechanikus szintezési opcióval rendelkezik, amely esetében a munkaeszköz megtartja az Ön által beállított szöget emelés és leeresztés során.